Ahojte kočky 🙂 Potrebujem poradiť, vybrať jeden z opaskov. V prvom rade chcem vedieť či je to dobrý nápad na darček k narodkám. Michal bude mať 23 a jeho opasok (potrpí si na značky) má 5 rokov a je už chudák úplne zničený :D Takže preto mi napaol ako celkom dobrý nápad práve on (vyjadrite sa prosím či je to ok, ak nie dajte nejaký nápad čím potešiť čerstvú 23-ojku) No a v obrázkoch vám posielam pár mojich nápadov, výberov tak mi poradte prosííím 🙂 😵
@kaja153 su to originaly? lebo najviac sa mi paci ten diesel, ostatne mi pridu precackane, ale takyto diesel opasok som veru este nevidela.....
@sunshine85 počítam, že originály to určite nebudu 😝
@kaja153 nechceš mu kúpiť radšej "neznačkový" ale nejaký kvalitný? darček je to v pohode aj keď mne to príde málo, ale tak nevieme nič bližšie (ako dlho ste spolu atď)
@sashabb presne tak, v zivote by som nedarovala niekomu fejk....
ak si potrpi na znacky, tak najdi taku znacku, ktora je zarukou kvality, ma dobre referencie a prebrovsuj net, popozeraj recenzie, skusenosti zakaznikov a urcite najdes kvalitnu alternativu aj so znackou🙂
vobec to nie je zly napad, aspon uvidi, ze si vsimava a chces, aby bol spokojny, cim viac si das na vybere zalezat tym lepsie🙂) drzim palce
@sunshine85 ano sú. Pánko si potrpí na značky a určie nebudem riskovať fake to by hned odhalil 😀
podla mna je to dobry napad..a ak mu uz dochadza, tak aj uzitocny bude ten darcek.. vyber je len na tebe. vies co sa mu paci, co sa mu hodi k veciam ktoré nosi 🙂