Ahojte,viete mi poradiť nejaký ORIGINALNY darček pre priateľa k 22 rokom.
Ved ty ho poznas, vies jeho konicky, zaluby
@deti95060810 školu šmyku dostal môj na 40-ku a veľmi sa mu to páčilo.
@tat_ia este v rodine sme mali poukaz na vznasanie, let vo veternom tuneli. Hurricane Factory pozri. Tiez sa velmi pacilo. Zavisi od toho ake ma zaluby. Mojho by potesil aj fotograficky workshop. Hotel sliezky dom ma este vikendy kde cvicia jogu, alebo kulinarske a pod. My mame radi zazitkove darceky😉
@tat_ia https://www.sliezskydom.sk mas tam letny vystup na Gerlach, ak ma rad turistiku, kulinarske vikendy varis so sefkucharom🙂
@deti95060810 nie každý má záujem o rukusky bordel
@tat_ia moj manzel dostal od kolegov bagrovanie, kupovali to cez zlavomat. Bolo to tusim niekde v Olomouci, urobili sme si tam vylet. Ta blazena tvar.... kazdy chlapec kedysi tuzil byt bagristom 😀
Ďakujem pekne,popozeram a uvidím 🙂
Ak ma vsetko alebo momentalne nevies co by ho potesilo tak tieto zazitkove darceky su asi take najlepsie 🙂
Čo nejaký adrenalínový zážitok, treba jazdu v superaute.
kup mu darcekovu poukazku do slovenskej pevnosti boyard... www.teamup.sk
@tat_ia tak znie to fajn môj tiež bude mať narodky v septembri aj keď ďaleko ale ja už som raz taká stále vymýšľam 🤷♀️.. Ja som chcela urobiť domácu pizzu teda v tváre srdiečka. Keďže minulý rok dostal tortu a bol nadšený nakoľko nikto mu neurobil žiadnu ešte. Kúpila som mu mikinu s nápisom značky nášho auta. Je to náš spoločný koníček 😍.. Alebo skus nejaký spoločný výlet, na vykend poteší sa. Záleží na tom co ma rad. Alebo nejaké prekvapenie v posteli na večer. Ako podkolienky no také tie pančušky. Ver mi, ze ti neodolá
originál čo by ho aj potešil? permanentka do rakúskeho bordelu....😉
ak má vodičský tak skús školu smyku...