Darček pre 20 ročného chlapa

danyynka7
31. jan 2017

Ahojte,
potrebujem poradiť. Už som naozaj zúfalá. Môj priateľ bude mať čo chvíľka 20 a ja už naozaj neviem, aký darček mu mám dať. Všetko, čo tak strašne chcel si kúpil sám, takže mi pokazil darček aj na Vianoce aj na narodeniny.
Je vášnivý futbalista, ale kopačky si kúpil, miluje CSko, kúpil si CSGO, je zaťažený na značkové tenisky, len jednu značku... aj tie si kúpil. Hodinky dostal od rodičov.
Prosím poraďte mi žienky, som v koncoch.

Ďakujem.

hettinka
31. jan 2017

a čo parfém?

janci05
31. jan 2017

@hettinka ten aj mňa napadol, a ešte nejaká kvalitnejšia kožená peňaženka.

hettinka
31. jan 2017

alebo nejaký zážitkový adrenalínový darček, Hurricane factory, let vrtulníkom, jazda na porsche, škola šmyku ... s frajerkou možno aj nejaký wellness deň

janci05
31. jan 2017

Pre tých chlapov je to ťažké s tými darčekmi. Ja tiež neviem čo tomu môjmu a to sme spolu 15 rokov. Oni to majú ľahké, vybavia to nejakým šperkom alebo parfémom a je to vybavené.

jumama
31. jan 2017

Ak je vasnivy fotbalista, tak potom listky na zapas jeho oblubeneho klubu - to by bol ale asi drahsi darcek. Ale futbalovy 🙂 Pripadne ak by nerozhodovala cena, kup listky dva a pojdete spolu a uzijes si s nim aj pekny vylet...

sykorkauhliarka
31. jan 2017

to s tou penazenkou je super napad ja som mojmu muzovi kupila na prve vianoce tommy hilfiger penazenku za 80 € a po dvoch rokoch je ako nova ...tak mozno aj opasok by tolko vydrzal 🙂 ten je tusim do 50€

katulienkax
31. jan 2017

Ja si osobne myslim, ze najlepsi darček je zážitok , mna by vyslovene potešil zážitok, ale žiaľ väčšina ludi si mysli,ze treba dat dar hmotný, aby ostalo nieco co môžes drzat v ruke, ale spomienky na nieco pekne je pre mna osobne hodnotnejsie

delmondo
31. jan 2017

Lístky na futbal do barcelony, alebo londyna spojené s výletom. Ale záleží, aký máš rozpocet

danyynka7
autor
1. feb 2017

Keďže som študent tak nemám rozpočet na zápas manchesteru :D peňaženku dostal od našich na Vianoce, rozmýšľala som nad laserovou strielackou v Blave a k tomu nejaka vecera 🙂

janci05
1. feb 2017

@danyynka7 môže byť, myslím že hore vyššie katulienkax spomínala, že zážitok je niekedy viac ako hmotný dar, tak tým nič nepokazíš, keď už kadečo iné má.

danyynka7
autor
1. feb 2017

Som si to teraz pozerala a je to min. pre 4 osoby :/

janci05
1. feb 2017

@danyynka7 to nie je bohvie čo, treba vymyslieť náhradný plán. skús pozrieť túto stránku
www.najzazitky.sk, ak si ju už náhodou nepozerala, možno nájdeš niečo iné, čo by ho potešilo.

hettinka
1. feb 2017

a čo virtuálna realita v Bratislave?
https://www.zlavadna.sk/zlava_203685_zazite-vir...

llllenkaaaaa
27. feb 2017

Mne pomohol s darčekovými napadmi blog www.fluff.sk skús pozrieť články 13 darčekov pre partnera http://www.fluff.sk/13-napadov-na-skvely-darcek..., alebo 13 darčekov pre chlapa http://www.fluff.sk/chlapske-darceky/, prípadne každý mesiac je tam článok 5 darčekov mesiaca a vždy je tam zaujímavý nápad aj pre chlapa.

nikola001
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
inspio
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mareri
24. jún 2019

ked mal moj brat narodeniny tak sme mu dali hurricane factory a tešil sa ako male dieta