Darček pre 20 ročné dievča

swwan
8. jún 2019

Poradíte nejaký darček na 20 narodeniny? Dakujem

missulik
8. jún 2019

@swwan čo ma rada ? Ake ma záujmy? Ste kamosky ? Rodina ? Neviem podľa čoho mám poradiť darček ... ak všeobecne tak knihy, parfum, poukaz na masáž, šperk, zážitkovy poukaz

swwan
autor
8. jún 2019

malo by to byť pre dcéru.Býva už sama a má už snád všetko,preto je to pre mňa tak zložité

sonicka96
8. jún 2019

@swwan tak skúste peniaze,tie sa vždy zídu a aspoň si za je kúpi to čo ona chce 🙂

adriana2680
8. jún 2019

Skuste pandora naramok s nejakym prvym symbolickym priveskom 😊 mna to velmi potesilo

caroline_
8. jún 2019

Ja mám 21 a teda nejaký náramok by ma rozhodne nepotešil. Bud peniaze a ona si kúpi sama čo chce, alebo sa jej rovno opýtaj co by si priala. Pripadne ju zober na obed /večeru tým podľa mňa nič nepokazís. Alebo možno nejaká kniha, ty ju poznáš aké ma záľuby ;)

ada12345
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
megyi1711
8. jún 2019

@swwan
Ja mam sice 25 ale vzdy ma potesili najviac peniaze lebo som si kupila co som chcela ale ked sa bojis ze peniaze nebodaj minie na blbost z coho nebude mat nic tak by som kupila poukazku a to mas iste ze ich minie tam kde ma,neviem co ma rada ak sa rada oblieka tak do dakeho butiku kde nakupuje alebo kozmetika,pedikura,masaz,wellness ak ma take rada, ja som raz dostala aj poukazku na tattoo a potesilo ma to lebo som chcela tetko 🙂 dnes sa uz da vselico

rybka80
8. jún 2019

Náušnice, náhrdelník ci retiazku, ale nie bižutériu,. Niečo kvalitné, čo jej vydrží dlhé roky.

ckatka
8. máj 2020

Ja milujem knihy a na 20 som si tuším od našich vyprosila sériu Tisíc a jedna noc...v tých krásnych viazaniach. Dodnes sa z nej teším.
Ak vie šoférovať a nemá vlastne auto...aj staršie štartovacie auto býva dobrý nápad v jej veku.
Ja som si kúpila v 20tke starú Pežotku 106tku za 300€ a veru 5 rokov som sa na nej vozila...neskôr aj s frajerom a psom 😂 do Bratislavy do školy...
Čiže niečo čo ju poteší. Ty ju poznáš. A keď nevieš čo by ju potešilo tak sa spýtaj.
Nie je nič horšie ako rodič co nevie po čom jeho dieťa túži (je....rodič co to vie a kúpi mu nieco úplne iné 🤦‍♀️)
Môj muž sníval o kombe na gitaru...mame to stále rozprával..A na 20 mu kúpila tuším zlatý prsteň 😂 nikdy šperky nenosil nenosí a nechce. Tuším ho dal roztavit do obrucok keď sme sa brali. A naštvaný bol pekne za to....😂