Ahojte, budem rada, ak mi date tip na darcek pre neter ku 18tke. Nie sme spolu bohuzial casto, ale chcela by som jej dat nieco, co by mala na pamiatku vyslovene k 18tke - nie peniaze, poukaz ani nic taketo. Kludne nieco, coho hodnotu by pochopila trebars aj neskor, ked by na to dozrela. Len ona je skor sportovy typ a ja uplne naopak, tak sa mi tazko vymysla a krati sa mi cas. Dakujem ❤
Ja, by som kúpila Pandoru - veľmi krásny hodnotný, spomienkový darček. Ja som ho dostala na sviatosť birmovania, a nosím ho stále, ku nejakej špeciálnej udalosti - maturita, stužková, Vianoce som dostala prívesok. Naozaj krásny darček, ktorý myslím si, že poteší.
@rozculena ti povedia, ze peniaze, nech si kupi to, na co si setri alebo poukaz na to a ono, co zase nechcem...aj sme jej davali peniaze posledne roky na narodky/meniny, ale 18tka je 18tka a peniaze dat je najlahsie, clovek sa nenatrapi s vyberom...len proste mi to pride neosobne, ja som taka stara skola v tomto
@kvetinka_2 vdaka, to mi napadlo, ale nie som si ista
robí nejaký konkrétny šport?
@autor Pandoru ci iny sperk by som nekupovala, prave to su veci, ktore mi k sportovym typom nesedia. Moja dostala od tety na 18 Pandora privesok a netusi, co s nim, kedze 1. nema k nemu naramok a 2. nenosi ziadne sperky.
Skus jej pozriet napriklad cez zlavovy portal nejaky zazitok, pamiatkou moze byt aj nehmotny dar.
Ja som dostala sice k porodu od zn. eppi krasny zlaty nahrdelnik so svojim znamenim a vsadenym rubinom. Je to taky medailonik, extremne vkusny a chic, hodi sa ku vsetkemu. Mna by to ako mladu zabu potesilo, nosi to vela mladych aj zrelych zien a je to prakticky nadcasove a nestarnuce. Sama som si ho vybrala a doniesla manzelovi ze TOTO chcem. 🙂
A aky je cenovy limit? 😊
Náramok som dostala.
Retiazku s priveskom ja som tak dostala
prečo nie poukaz? Potom ju vziať so sebou a nech si vyberie retiazku, prívesok...lebo to môže skončiť v skrini.
Ono asi takto - zalezi od toho co to dievca zaujima. Pandora sperky mozu jednemu dievcatu pripadat uplne top darcek a ine bude len krutit hlavou na co jej bude draha sprostost ked tie peniaze by bola minula na nieco co naozaj potrebuje, nielenna kus kovu, ktory ostane v sufliku. Takze hlavne pori co robi? Co studuje? Co chce studovat? Ake ma hobby? Rada cita? Lyzuje? Tancuje? Bodli by jej spolocenske saty?
Pripadne ked si si vedoma, ze s nou travis malo casu, preco sa nedohodnes priamo s dievcinou a stretnete sa na kave a pobrazdite zo par obchodov a kupis jej nieco co sa jej bude pacit?
Ono 18r sa moze zist aj vysokoskolska ucebnica za 100€ alebo robotnicke sluchatka proto hluku alebo struny na gitaru alebo spolocenske saty na najblizsiu party alebo kabelku alebo bagance kanadskeho drevorubaca alebo listkyna vlak na vylet do prahy
zoskok padakom, tandem paragliding...napr let balonom je taka pohodicka, ze aj ked nie je uplne na adrenalinove veci, tak toto je fajn zazitok.
Pekna spomienka na cely zivot a nebude zahodena v sufliku ako moze dopadnut napr pandora ;)
Aj ja som bola dlho raka,že peniaze sú dar-nedar.Ale je jedno,či má niekto 18 ,či 28,v tejto dobe,keď je všetkého nadbytok,je lepšie dať peniaze a nech si každý zariadi za to,čo chce.Ak jej darujem niečo,po čom vôbec netúži,je to to isté,akoby si jej nedala nič.
Niečo s Pandory?Alebo pozrieť na eschop Lucie Bilej,
Keď je športový typ tak nad hodinkami si nerozmýšľala? Garmin alebo také nejaké 🤔
opýtaj sa jej rodičov,tí ju snáď poznajú lepšie