Ahojte, ideme k znamym. Čo teraz preferujú 14-15 ročné dievčatá?
Čo frčí?
Ďakujem za každú radu, aby slečna bola spokojná.
strieborný náramok, kozmetika, poukážka do kníhkupectva, poukážka do drogérie ....
Určite kupon hodnoty ako uznáš za vhodné, ja by som dala 50.-E Martinus a napr 50.-E oblečenie či už sportové alebo napr. Zalando
@eni01 100e k návšteve? pošlem ti našu adresu? 😉
Parfemy zo Zary snáď mame doma všetky 🙈☺️ Oblečenie,kozmetika,tenisky Jordan 😊
Pri príležitosti návštevy u známych podľa mňa naozaj len pozornosť, čokoládu a možno lesk na pery alebo niečo podobné, keď veľmi chcete 😅
@zuzanka.zuzu tak každý podľa možnosti,chutí a vzťahu s návštevou, ja keď idem na návštevu beriem fľašu, deťom čokoládu ak dávam blízkej rodine (brat) tak fľašu alebo kávu a deťom dar za cca 70-100e na Vianoce
Poukazku na kozmetiku alebo oblecenie.
Kozmetika alebo lepšie poukážka do drogérie alebo obchodu s oblečením
Poukazku oblecko/drogeria, suhlasim
Ja 15ke kupujem darcekovu kartu do obchodu nejakeho napr reserved..neni to asi idealny darcek ale ona je stastna a ja tiez, ze som nic nepokazila :D
Edit, jaj to pri navsteve?? Ja hned ze vianoce🤣..tak to by som nekupila nic uprimne, skor by som riesila pozornost pre rodicov
Poukazku na oblecenie za to ze idete k niekomu na navstevu??!! A takto cokolada nic? 😂😂
Ja by som mozno este daku penu do kupela „vianocnu“ vzala, alebo predavaju take horuce cokolady s marsmallows a sialkou, to si moze uvarit, odfotit na IG a aka bude spokojna 😂
A ja sa potom cudujem ze tu 5krat denne citam „co dat dietatu ktore ma vsetko“.
Kozmetika, maľovačky, možno nejaké oblečenie (ak poznáte jej štýl)