Darček pre 12-ročnú na Vianoce

lindus555
16. okt 2023

Ahojte mamičky čo kupujete tento rok svojim deťom na Vianoce (hlavne pre dievčatá,puberťáčky) 10-13 rokov moja má 12 a tento rok ju už nebavia ani hračky ani vyrábanie vačšinou je na telefóne telefón má nový počítač ju nabaví ani Pc hry vravela že by chcela skôr niaku poukážku do niakeho obchodu máte niake nápady

barbie1981
16. okt 2023

@lindus555 ahoj ja mám 3 netere , 12,14 a 15 ročne a kupujem im poukážky do H&M, DM, Panta rhei.. ak má rada módu v H&M si dievčatá celkom vedia vybrať, v DM si kupujú kozmetiku a maľovacky a v Panta Rhei knihy

lindus555
autor
16. okt 2023

@barbie1981 ďakujem za radu

vler
16. okt 2023

@lindus555 ved sa spytaj v akych konkretnych obchodoch rada nakupuje a kup poukazku tam

valikadzm
16. okt 2023

@lindus555 moja asi dostane lego, ktoré si priala a reprák. Min rok dostala svietiace slúchadlá, z toho bola nadšená. Raz mi spomínala,že by sa jej aj páčil obraz, ktorý sa vykladá kamienkami.

danyelia
16. okt 2023

Ahoj, moja 12-ročná si už vyberie sama, normálne mi pošle foto, čo by si priala (oblečenie, kozmetiku, doplnky...) a ja jej to kúpim či objednám, plus nejaké drobnosti na prekvapenie, príp. vstupenku na koncert/vystúpenie jej obľúbenca. Ja by som si jej už netrúfla kúpiť nič len tak, jej (predpubertálny) vkus na všetko sa jej mení každé 2 mesiace 😁

nika23t
16. okt 2023

@lindus555 aj moja 13tka mi už len posiela linky, že čo by chcela. Hlavne oblečenie, toho je veľa, potom tenisky, parfem, reprak, strieborna retiazka a náramok, prsten, batoh, minitlačiareň k mobilu, kozmetika, hodinky, viacmenej si už sama vyberá, ja keď ju chcem prekvapiť, siahnem po značkách, ktoré jej bežné nekúpim, a to radosť nemá konca. Chcela tiež veci do izby, ako napr veľký sedací vak, obliečky na posteľ, nový prehoz, nech si to zutulni podľa predstáv, tak aj z toho niečo na Vianoce dostala a dostane. To som tak zhrnula minulý rok, čo dostala a aj tento, čo by chcela.

nika23t
16. okt 2023

@valikadzm myslíš to diamantové malovanie? To sa aj mne celkom pozdáva, pozerám pre mladšiu.

ana82
17. okt 2023

@nika23t áno diamantové maľovanie je super, u nás to chytilo všetkých aj nás dospelých 🙂

valikadzm
17. okt 2023

@nika23t áno to😅 večer som si nevedela spomenúť ako sa to volá

veronika1754
17. okt 2023

@nika23t áno je to super ja som teraz objednala

nika23t
17. okt 2023

@ana82
@valikadzm
@veronika1754
Baby, ak máte aj nejaké overené stránky, odkiaľ objednať, sem s nimi 😊 Na nete je toho plno, ako pozerám. A krásne to je, naozaj.

fiafia
17. okt 2023

Zuty, majú aj diamantové a aj maľovanie podľa čísiel, je to super, často sme pri tom sedeli celá rodina, všetky vekové kategórie.

ana82
17. okt 2023

@nika23t a vždy len tu https://www.diamantove-malovanie.sk/ a dávam vypnuté plátno na rám, keď sa to urobí môže sa hneď zavesiť

veronika1754
17. okt 2023

@nika23t ja objednávam vždy len zo shein, keďže sa mi osvedčili, aj nálepky také mame už cca rok a pekne držia aj farby držia

nika23t
17. okt 2023

@ana82 na toto som pozerala presne aj ja. Ze to hneď môžem aj zavesiť.

misinka0611
17. okt 2023

Nemám takto staré deti ale čo tak napríklad slúchatká ? Ak má tak lepšie. Crossbody kabelku na drobnosti, maľovanie podľa čísel, môže si obrázok potom zavesiť na stenu alebo nejaký pekný ruksak na výlety.

babulkomale
17. okt 2023

@lindus555
nejakú poukážku
do nejakého obchodu
nejaké nápady

slovo "niaky' neexistuje