Dobrý večer.Prosim Vás čo kúpiť neteriam na Vianoce?jedna má 11r.a druhá 13r.Dakujem za každú radu.
Spolocensku hru, krestivnu sadu - koralky, zapisnik, fixky.
Poukazky do oblubeneho obchodu
@dadka128 No vlastne ani neviem..Lebo stále čumia do mobilu..🤦
@vler Toto vyzerá fajn..
Aj ja kupujem iba poukážky, u nás sú obľúbené H&M, DM, Panta Rhei
Keď cumia do mobilu tak Paysafe Card.
@barbie1981 Len vôbec neviem kde to mám kúpiť, ešte som nič také nekupovala.
@koniarova A to je čo?
Kredit na hry. Kúpiš napr. za 10, 20 eur. Vytlačia ti taký kód a ten baby zadajú,keď hrajú hry. Len by som sa ich na to vopred opýtala.
zaplat im dake hry, aplikacie. Aj ked to su uz velke baby a hry ich mozno nezaujimaju. Ale moja dcera si napr neraz ziadala "dobit" kredit v hre aby mohla daco tam porobit. Alebo spotify by ich mohlo zaujimat
@koniarova No to by asi bolo najrozumnejšie sa ich skôr spýtať
Teenegerkynajviac ocenia peniaze na shopping, ak nechces dat bankovky kup im darcekou kartu do nejakych handier.
Určite.
Ale u mladých to letí teraz.
@eeffka Len neviem kde mám takú kartu kúpiť nemám s tým žiadnu skúsenosť.
Urcite kupis v newyorkeri, hm, terranove, a z kozmetiky v DM
@eeffka Ďakujem ti za radu 😉
Priamo v obchode pri pokladni si vypytaj
Opýtaj sa ich, v ktorých obchodoch radi nakupujú veci, alebo kozmetiku tam im kúp poukážky.
Pozvala by som ich nejaký výlet.
Moju takmer 13 ročnú by určite potešila poukážka do new Yorkeru a DM drogerky
Tiež si myslím že kredity do hry nieje úplne vhodný darček ak to človek nemá dopredu dohodnuté s rodičom.
Skôr poukážku do DM, HM....to je také univerzálne a každý si určite vyberie 😊.
Mám doma 14-rocnu dcérku najlepšie nápady čo som tu videla boli tie poukážky do dm, HM a New Yorkeru určite by moju potešila aj poukážka do Starbucksu ale určite nie tie hry. Minulý rok moja dcéra dostala od brata predplatné na Spotify, miluje hudbu takže fantastický darček. V tomto veku si decka prerábajú radi izbu tak môžeš opýtať či nechcú nejaké dekorácie alebo tak. ,,Trendy'' je teraz dopravné zrkadlo. Vraj sa tam robia ''slej'' fotky. Vôbec neviem čo to znamená ale z nejakého dôvodu ju to veľmi potešilo🤣🤣🤣🤣
Prekvapuje ma ako tu niekto napise ohladom kúpenia karty alebo hry pre 11 a 13 ročne deti do telefonu .. nikdy by som nepodporila dieta, na zapalatenie hry v telefone .. takze za mna skor teda nejaku poukazku na oblecenie
Co maju radi ?