ahojte potrebujem poradiť neviem čo mám kúpiť dcére na narodeniny bude mať 10 rokov. Skoro všetko už má... Zatiaľ mám pre ňu nejaké vymaľovávanky a tortu Miluje fialovú farbu, kreslenie, atď... je to 10.2.203 takže mám dilema
@kag120 ahoj, moja mala 10r min rok tak napisem, co si priala ona, i ked kazde dieta je ine, ale tak ako tipy - ona chcela (v priebehu roka na narodky, meniny, Vianoce):
- listky na koncert Imagine Dragons
- plagaty oblubenej skupiny BTS a BlackPink
- bluetooth reproduktor
- dostala tuli vak (ten si nepriala, ale velmi ju potesil, teraz v izbe sedi len v nom)
- furt chce Robuxy (virtualne peniaze na hru Roblox)
@kag120 však sa jej opýtaj, čo by si priala. Pre mňa must have darček je vždy kniha.
@klarolinne čítanie nemá moc v obľube
Vyrábať šperky, náramky, sú také sady, to by ju nebavilo?
Elektronika?
Bicykel, korcule, športové,,naradie "
@kag120 to si vobec nepoznas za 10 rokov vlastne dieta? Ved sa jej opytaj, co by si priala. Nema nejake hobby? A mna by zaujimalo, aku vymalovanku si kupila 10 rocnému dietatu. Nějaké mandalas ok ale vymalovanku klasicku? Mam 7 rocnu a ta vie velmi dobre, co chce. Vzdy mi sama povie, co by si żelaza a pola toho sa uz zariadim.
Oblečenie, také,, lepšie "
Nová taška do školy
tašku sme kúpili pred pol rokom
Aj naša ide mať 10 rokov. Chcela tenisky Vans a nový batoh do školy, kartičky pokemon.
Tiez mam 10 rocnu slecnu a posledne 3 roky ma ako darcek vylet, dovolenku alebo nejaku aktivitu kedze je augustova.moja sestra jej spravi tortu, urobime doma male posedenie kde sa jej zagratuluje a myslim ze to postaci. Knizky, spolocenske hry a pod. dostava na vianoce.
malovanie podla cisel som kupila vyrobu mydla dostala na vianoce taktiez vyroba naramkov lega máme plný dom🙄
ďakujem za nápady
Opýtaj sa jej, ak má "všetko" možno by ju potešila aj obyčajná babská jazda s mamou.
@januska12323 Mˇaš pravdu chcel sme ísť do žiliny vlakom a potom do mirage
velmi pekne DAKUJEM uz mam darcek
Keď som mala 10 mama mi spravila samostatnú oslavu u nás doma s mojimi kamoškami a nevedela som o tom to bol pre mňa asi ten najkrajší darček 🙂
@kag120 ja som synovcovi ktory rad maluje v tom veku kupila platna viacerych velkosti, sadu acrylovych farieb a roznych stetcov...namaloval na jeho vek krasne obrazy a zaroven och daroval najblizsim ako darceky...
Syn dostal pyžamo pokemon, novú freestyle kolobku😁😁 tortu samozrejme pokemon
Ahoj, 10 ročné dievča určite ocení nejaký výlet, niečo mimoriadne, kam bežne nechodievate. Tie spomienky môžu byť trvácnejšie ako materiálny dar. U nás je zážitok najlepší darček.
Ja mam vzdy skor problem co nekupit 😅 Ale k veci, ak mas pocit, ze ma vsetko materialne, tak skus nieco zazitkove. Koncert, zabavny park, atd.
Neterke som kupila dennicek na klucik tomu sa velmi potesila....a od rodicov dostala kreativny kufrik z lidlu(farby, fixky, suchy pastel, farbicky....) A to bola najviac top 👍
@kag120 vymaľovánky pre 10rocnu? Pozri radšej maľovanie podľa čísiel to budete mať aj obraz z toho potom.