Ahojte prosím nejaké tipy na vianočný darček ? Uciacu veuz máme aj detskú kuchyňou tak ideálne tiež niečo také čo dlhšie využijeme
Odrážadlo, Albi pero, kočík pre bábiky, bábiku, interaktívne zvieratko, lego Duplo, magnetickú stavebnicu, knižky, vláčik aj s dráhou, senzomotoricky koberec, detský stolik a mala stolička nech ma kde kreslit...
funny wheels alebo tatrovku v nejakej peknej dievcenskej farbe. Serioznejsie cykloodrazadlo. Babiky, kocik, sane, sonicku kefku. Mozno uz aj albi pero s vhodnou knizkou.
Na prve Vianoce, dcera mala nieco vyse roka dostala xylofon,este ho mame🙂. A jednu knizku. To bolo uplne vsetko
@stanislavicenka ja len že, keď mala dcéra vyše roka, tak to boli teda Vianoce druhé 😁
@klip0 jasne😁😁😁. Nie som najostrejsia ceruzka. Vdaka za upozornenie
Magneticka stavebnica.
@stanislavicenka v pohode 😂 moja dcéra sa narodila na Vianoce a keď mala rok tak všetci že ooo jeeeej jej prvé Vianoce. A ja len dokola že veeed jedny už prežila, či to že bola v nemocnici sa neráta za Vianoce ? 😂 Tak zato som si to hneď všimla 😂
Ja ti napíšem, čo baví našu 1,5r dcérku - montessori hojdačka, už začína aj Piklerovej triangel, zvukové knižky, psík od Fisher Price, activity board (doma robený), rôzne vkladačky tvarov, zvierat a už aj bábiky. Tiež rozmýšľam, čo pre ňu na Vianoce, asi nejaké odrážadlo jej kúpime a možno kočík pre bábiky, plus niečo zamerané na rozvoj...
u nás vyhrávalo Lego duplo a také veľké kocky Mega Blocks, s tým sa vedela vyhrať hodiny. A také gumené bábiky malé, tie kúpala väčšinou v umývadle alebo v lavóriku. Zvieratká rôzne, tým sme robili akože zoo, z kociek alebo aj z knižiek. Hrací klavírik s melódiami,..
pozri smejoland.online maju senzory stôl, vies ho pouzit na vodne perly ryzu aj kineticky piesok, lahko sa sklada. a tym ze ma viac vyuziti ho aj dlhsie pouzijete a aj si mala zdokonali schopnosti alebo krmenie zvieratiek na rozvoj koordinacie a jemnej motoriky. alebo rôzne vkladačky na emocie a zvieratka a aj napr pekne aktivity boardy vyrabaju
Rozne kocky, alebo stavebnice, co rozvijaju motoriku. To u nas bolo vzdy oblubene o dcer. Mali sme mega blocks a neskor lego. Ale kedze ma este len 1,5 tak by som zacala tymi mega blocks kockami.