Darček otcovi na 60tku

jaq
1. apr 2021

Ahojte dievčata poraďte niečo otcovi na 60tku. S nim je ťažko, má všetko a skoro nič sa mu nepáči. Koníčky nemá, jedine veľa fajčí. Mám hlavu v smútku

h2
1. apr 2021

@jaq A ste viacerí súrodenci? Ak áno, možno by ste sa mohli zložiť na nejaký spoločný väčší dar. Napríklad nový televízor?

patriciamirko
1. apr 2021

Masážna vanička na nohy 🙂

nyusika
1. apr 2021

@patriciamirko moj otec by ju rovno pred nami daroval susede 😀

pribinak
1. apr 2021

Má rad pivo? Na zlavovych portáloch je dostať kúpiť taký box s pivom. Je to celkom pekne a kvalitne piva

nyusika
1. apr 2021

@jaq ked naozaj nema ziadne konicky, tak obrovsky darcekovy kos, plno lahodok, karton cigariet...
my sme otcovi na sedemdesiatku kupili listky na VIP tribunu na ligu majstrov, na zapas jeho oblubeneho muzstva, plus letenky, hotel...sli aj obaja moji surodenci s rodinami, ja som vtedy nemohla.
velmi ho to potesilo, priam dojalo.

paola357
1. apr 2021

Viem, že v tejto dobe sa moc nedá cestovať. Ale možno skúsiť nejakú vysnívanú destináciu. My sme ocina na 60 zobrali na Madeiru a bol nadšený

xjakubikovak
1. apr 2021

@jaq kvalitným cigaram by sa nepotešil? A zabalené v nejakom peknom mahagonovom humidore 🙃 alebo ako píšu vyššie nejaký zážitok

roja01
1. apr 2021

Jeden zo zaujimavych darcekov k 60-ke bolo pekne vrecko s 1€ mincami a bolo ich tam 500. Zlozili sa viaceri z rodiny.

nyusika
1. apr 2021

@roja01 a co s tym spravil ? isiel za poplatok zamenit do banky ?

h2
1. apr 2021

@roja01
@nyusika Tak také vrecko s mincami dostal raz aj môj muž na narodeniny, od kolegov, boli tam jedno a dvojeurovky a 50-centovky. Bolo pekné, kožené, tak sme ho dali na poličku a keď sme išli na zmrzku, alebo na Kofolu (alebo na pivo 😁), tak sme si odtiaľ zobrali. Už neviem, aká tam bola suma, ale prepili a "prelízali" sme to veľmi rýchlo.

nyusika
1. apr 2021

@h2 ano, aj to je moznost.

puertorico
1. apr 2021

Aj môj otec je taký. žiadne koníčky, len cigaretky. Tiež som mu spravila darčekový kôš, on má rád také tyčinky, cukríky, takže také som mu tam dala. Ale možno by ste mohli skúsiť aj nejaké náradie, nejakú vŕtačku, spájkovačku, poťahy do auta, takú tú montážnu led lampu v stojane, nejakú skladaciu stoličku niečo ako rybárska, ktorú si môže hocikde rozložiť, kosačku, krovinorez, chladničku a víno, alebo poukaz na masáž.

jaq
autor
1. apr 2021

dakujem za rady, zvažujem ten darčekový kôš

alguno
1. apr 2021

Pobyt v kúpeloch!😉

lindous
1. apr 2021

Ak zvažuješ ten darčekový kôš, tak jedným z menej tradičných spôsobov je od manboxeo, kde sú tie veci zabalené v drevenej krabici a je dodaná s páčidlom 😅 majú edíciu pre gurmánov, pre pivkárov atď, vo vnútri sú celkom zaujímavé pochutiny a krabicu ti vedia ozdobiť číslom alebo napr. vašimi fotkami 😊

jaq
autor
1. apr 2021

@lindous ďakujem pozriem na to

evkamotka
1. apr 2021

Narovinu sa ho spytaj. V tomto veku to nnemusi byt wau prekvapko

mizu89
1. apr 2021

Ja som minulý rok môjmu otcovi spravila na 60 darčekový kôš.podavala som doňho to čo jemu chutí plus som ešte kúpila kapsule do kávovaru čo ma

roja01
1. apr 2021

@nyusika peniaze sú dobré v akomkoľvek stavu, neboj ani to dlho netrvalo a našli uplatnenie.