Premyslam nad vianocnym obdarovanim...nezvyknem kupovat drahe dary,ale rada potesim niecim vhodnym. Nemaju ziadne extra zaluby,co potrebuju si kupia.Cim zvyknete obdarovat svojich blizkych?Do max.20€ na jedneho. Rady typu kaslite na darcekovanie si neprosim a take nech sa radsej zdrzia komentarov 🙂
ja som minuly rok dala otcovi darcekove balenie v ktorom boli rukavice a sal...z toho salu sa vytesoval asi najviac zo vsetkych darcekov :D a bratovi som dala zohrievac vody v pohari co sa zapaja do PC cez usb (stale sedi pred pc)
Asi by som dobre počúvala o čom sa rozprávajú, čo ich baví, po čom túžia. Môjmu otcovi aj priateľovi sa páčia zbrane, tak keď mám čas zájdem do army shopu. Priateľovi som kúpila na meniny mačetu, peknú, vkusnú (13€). Otcovi k meninám takú bojovú sekerku či tomahavk (13€). Otec už má doma celkom slušnú zbierku🙂. Na narodeniny takú masívnu retiazku z chirurgickej ocele.
No a na Vianoce nejaké fajné papuče a kúsavý sveter, či?:D 🙂 😀
@marca12 Moj muž je maniak na autá a motorky, takže mu zvyčajne kúpim nejakú drobnosť do auta, napr. nejakú voňavku alebo poťah na volant alebo nejaký model autíčka. 😀 Otec miluje krížovky, takže tam tiež nemusím dlho rozmýšľať, nejaký krížovkársky slovník plus časopis to istia. Prípadne kúpim aj dáke oblečko, nejaké tričko a je vybavené.
- Knihu? Ak maju oblubeneho autora, tak najnovsiu knihu. Alebo potom nejaku knihu "na listovanie", nie na citanie: pekne fotografie, zaujimave informaciu ku ich hobby... (Bratovi som kupila na narodeniny specialnu knihu 911 stran o Porsche 911, vytesoval sa a nevedel ju pustit z ruky... Bola ale drahsia ako 20€.)
- CDcko, listky na koncert
- zazitok (bagrovanie a spol.)
- potreby na grilovanie,...
To vsetko zalezi och ich hobby, neda sa zovseobecnit...
Moje tipy:
-urobiť fotoknihu- nie je to až také drahé/napr. 20 strán za 9E/ ale náročné na čas- urobíš na nete - zo spoločne strávených chvíľ- u nás to malo obrovský úspech
-niečo pre hobby koníček
-napríklad predplatné obľúbeného časopisu
-vstupenka na koncert alebo divadlo, alebo výstava
Masaz, vstup do wellness
@marca12 maju radi hrady?
Pohare na pivo?
a kolko ma brat? cio tak nejaky zazitok obom? skola smyku napriklad? bol moj muz a isiel by aj tri krat do roka ako sa mu pacilo