Ahojte ako by ste reagovali keby zistíte že ste dostali darček Od priateľa ktorý predtým dal svojej bývalej? On nevie o tom že ja to viem. Ale chcem mu to povedať ,pretože chcem vedieť aká bude jeho reakcia a dôvod prečo to urobil ale možno sa len zbytočne Nad tým moc zamýšľam ,neviem
A tá bývalá mu ten darček vrátila? Lebo ako to, že dal ho bývalej a má ho u seba?
@unicornlady keď sa rozišli tak mu ho nechala ,že ona ho nechce a on sa ho nezbavil ale neskôr ho podaroval mne
Kolko mate prosim rokov?
bolo mu luto to vyhodit, tak ti to dal.. je to trapne a nerobi sa to..
@dejzy10 podla mna zalezi. Ja, kebh som dostala od priatela plysaka, aj keby bol cisto novy, tak sa naozaj zamyslim nad jeho rozumovymi zdatnostami 🤷 nic v zlom, naozaj, toto je pre mna celkom red flag. A ze ho predtým podaroval inej, je totalne trapne.
Ako si sa ty dozvedela, ze ho najskor podaroval jej?
je to od neho pekne zufale
Ja by som mu ho vrátila a ak sa mi páči nech mi kúpi nového nie recyklovaneho.
Ps: ja som dostala plysaka lebo som ho chcela a ešte sme ho boli aj spolu vyberať už dávno po dvadsiatke 😁
Plysak??? 😳😳😳 Neverim,ze to mysli vazne.Kto uz dava po 20tke ako dar plysaka? 😳 Keby mi dal plysaka a po svojej ex tak v ten den je koniec.Za lakomost a ubohost.
Moja kamoska (31) dostala od priatela plysaka. Kks, chudera 😃, sme sa nasmiali, ako 4rocnemu decku.
Inak situacia dobre trapna, nech si ho necha a povedz mu to
@dejzy10 maximálne trápna situácia. Ja by som vo veku nad 10 rokov už plyšáka dostať nechcela a ešte po bývalej no gól....🤦♀️🤮 mal ho darovať do detského domova a tebe kúpiť niečo poriadne preboha
neviem prečo je problém dostať plyšáka v dospelosti? ja som vydatá a s manželom si hocikedy kúpime plyšáky, aj som dostala na sviatok.. samozrejme pokiaľ je to niečo čo poteší, my sme si kúpili obľúbených pokémonov (áno v 30-tke) a ja dostávam žaby a manžel vlkov :D doteraz sme to mali v knižnici v poličkách pomedzi knihy, teraz na január čakáme bábätko takže ich idem poprať a malá zdedí.. určite to neberiem ako red flag.. čo sa týka plyšáka darovaného ex, vráteného a potom znova darovaného, normálne by som mu ho vrátila s tým, že si sa dozvedela, že ten plyšák bol pri jeho ex a že nechceš mať niečo čo bolo kúpené pre niekoho iného.. až vtedy podľa reakcie uvidíš či je ten chalan red flag alebo nie, lebo chlapi neuvažujú nad vecami ako my ženy. Navrhni mu, že toho plyšáka darujete, teraz pred vianocami pôjde ako teplý zemiak (aj na FB su tie vsetky nevyhadzujte, darujte skupiny) a niekto sa mu poteší.. treba komunikovať, to je základ 🙂
Nie je problém plyšák, ale že je vrátený od bývalej, to je už je trápne.
Dobre trapne😆 By som sa ho opytala,ze ci to je uz vsetko,alebo ma este dalsiu zasobu darcekov od byvaliek.
Oper a zanes do domova alebo nemocnice. A ked sa ta nan spyta spytaj sa ho ci si je isty ze otvara tuto pandorinu skrinku.
Odkial vec ze ho dal najprv byvalej?
divnééééé... že ti dáva plyšák z druhej ruky....ale akože ani mne nevadil plyšák, ak je nový.
@petracandle
@ivik4
@maminkadeticiek
@lindusss2016 No a čo keď dáva plyšák? Iba šperk môže dávať?!
A je aspon pekny?
to je dost trapas, nechcela by som byt s takym clovekom
@sisska96 nie, vobec nemusi davat sperk. Ale nieco, hocico, co ma zmysel a nrjaku hodnotu, pokojne lrn dusevnu, nemusi byt materialna. Ale predsa nie infantilne zbytocnosti. Ako sorry, ale krajsi darcek by bol pre mna romanticky odkaz, pozvanie na kavu, hocico co ine, pokojne aj za menej eur ako desateurovy pouzity plysak 🙈
@dejzy10
Áno tu dosť zalezi na veku. Pretoze dat plyšovu hracku po 20tke a ešte keď mu ju bývala nechala je dosť nezrelé a divne. Kludne plyšová po 20ke, pokial to niečo symbolizuje alebo v rámci srandy, v pohode. Ake toto je také blbé. Ja som ako malé dievčatko dostala veľkého plyšového medveďa od uja. Rozisla sa s ním priateľka, bol pre ňu. Ni ja som sa veeelmi tesila, bol väčší ako ja vtedy a krásny 😀. Ale mala som asi 6-7 rokov.
@dejzy10 čo bolo obsahom darčeka a v akej hodnote?