Darček od priateľa

dejzy10
2. dec 2024

Ahojte ako by ste reagovali keby zistíte že ste dostali darček Od priateľa ktorý predtým dal svojej bývalej? On nevie o tom že ja to viem. Ale chcem mu to povedať ,pretože chcem vedieť aká bude jeho reakcia a dôvod prečo to urobil ale možno sa len zbytočne Nad tým moc zamýšľam ,neviem

maranco
2. dec 2024

@dejzy10 čo bolo obsahom darčeka a v akej hodnote?

gejb
2. dec 2024

@dejzy10 zálež...co to je? je to nove? Alebo od nej vrátené? Pekne? Sexi? ..málo informácií

unicornlady
2. dec 2024

A tá bývalá mu ten darček vrátila? Lebo ako to, že dal ho bývalej a má ho u seba?

dejzy10
autor
2. dec 2024

@maranco bol to plyšák

dejzy10
autor
2. dec 2024

@unicornlady keď sa rozišli tak mu ho nechala ,že ona ho nechce a on sa ho nezbavil ale neskôr ho podaroval mne

wilkova
2. dec 2024

Kolko mate prosim rokov?

dejzy10
autor
2. dec 2024

@wilkova záleží na tom? Mame po 20ke

radkaradix
2. dec 2024

bolo mu luto to vyhodit, tak ti to dal.. je to trapne a nerobi sa to..

wilkova
2. dec 2024

@dejzy10 Vies, lebo obcas sem pisu aj deti/teenageri...tak aby sme vedeli. Detom sa tu zvykne inak odpisovat. Ja napr. som dostavala plysaky tak do cca 10 rokov. Preto ma to zaujalo, nic v zlom.

lindusss2016
2. dec 2024

@dejzy10 podla mna zalezi. Ja, kebh som dostala od priatela plysaka, aj keby bol cisto novy, tak sa naozaj zamyslim nad jeho rozumovymi zdatnostami 🤷 nic v zlom, naozaj, toto je pre mna celkom red flag. A ze ho predtým podaroval inej, je totalne trapne.
Ako si sa ty dozvedela, ze ho najskor podaroval jej?

natalusiiik
2. dec 2024

je to od neho pekne zufale

januska12323
2. dec 2024

Ja by som mu ho vrátila a ak sa mi páči nech mi kúpi nového nie recyklovaneho.
Ps: ja som dostala plysaka lebo som ho chcela a ešte sme ho boli aj spolu vyberať už dávno po dvadsiatke 😁

maminkadeticiek
2. dec 2024

Plysak??? 😳😳😳 Neverim,ze to mysli vazne.Kto uz dava po 20tke ako dar plysaka? 😳 Keby mi dal plysaka a po svojej ex tak v ten den je koniec.Za lakomost a ubohost.

ivik4
2. dec 2024

Moja kamoska (31) dostala od priatela plysaka. Kks, chudera 😃, sme sa nasmiali, ako 4rocnemu decku.
Inak situacia dobre trapna, nech si ho necha a povedz mu to

petracandle
2. dec 2024

@dejzy10 maximálne trápna situácia. Ja by som vo veku nad 10 rokov už plyšáka dostať nechcela a ešte po bývalej no gól....🤦‍♀️🤮 mal ho darovať do detského domova a tebe kúpiť niečo poriadne preboha

sono2
2. dec 2024

@dejzy10 vrátila a rozmyslela si, či budem s takým typkom. Mne to príde ako nonsens

mia93
2. dec 2024

neviem prečo je problém dostať plyšáka v dospelosti? ja som vydatá a s manželom si hocikedy kúpime plyšáky, aj som dostala na sviatok.. samozrejme pokiaľ je to niečo čo poteší, my sme si kúpili obľúbených pokémonov (áno v 30-tke) a ja dostávam žaby a manžel vlkov :D doteraz sme to mali v knižnici v poličkách pomedzi knihy, teraz na január čakáme bábätko takže ich idem poprať a malá zdedí.. určite to neberiem ako red flag.. čo sa týka plyšáka darovaného ex, vráteného a potom znova darovaného, normálne by som mu ho vrátila s tým, že si sa dozvedela, že ten plyšák bol pri jeho ex a že nechceš mať niečo čo bolo kúpené pre niekoho iného.. až vtedy podľa reakcie uvidíš či je ten chalan red flag alebo nie, lebo chlapi neuvažujú nad vecami ako my ženy. Navrhni mu, že toho plyšáka darujete, teraz pred vianocami pôjde ako teplý zemiak (aj na FB su tie vsetky nevyhadzujte, darujte skupiny) a niekto sa mu poteší.. treba komunikovať, to je základ 🙂

gribka1
2. dec 2024

Nie je problém plyšák, ale že je vrátený od bývalej, to je už je trápne.

iwesska
2. dec 2024

Dobre trapne😆 By som sa ho opytala,ze ci to je uz vsetko,alebo ma este dalsiu zasobu darcekov od byvaliek.

gribka1
2. dec 2024

@iwesska Možno mu vrátila aj sexy nohavičky 😂

gladys_07
2. dec 2024

Oper a zanes do domova alebo nemocnice. A ked sa ta nan spyta spytaj sa ho ci si je isty ze otvara tuto pandorinu skrinku.

Odkial vec ze ho dal najprv byvalej?

biba_18
2. dec 2024

@wilkova mám 54 a mám milión plyšakov - a ak by mi muž kúpil nejakú koalu o ktorej vie že ju chcem tak to by bolo super 😂😂 za lemurom so mnou behal po celej pražskej zoo…

sisska96
2. dec 2024

divnééééé... že ti dáva plyšák z druhej ruky....ale akože ani mne nevadil plyšák, ak je nový.
@petracandle
@ivik4
@maminkadeticiek
@lindusss2016 No a čo keď dáva plyšák? Iba šperk môže dávať?!

dejzy10
autor
2. dec 2024

@gladys_07 našla som fotku kde jej odfotil všetky veci čo mala u neho a medzi tým bol ten plysak .. plysaka nemáme doma, je u netere a neviem vôbec ako mu to mám povedať lebo verím tomu že chlapi sú v tomto iný a možno nebude ani chápať že ma to sklamalo ..

kitycat
2. dec 2024

A je aspon pekny?

zobaka
2. dec 2024

to je dost trapas, nechcela by som byt s takym clovekom

gribka1
2. dec 2024

@dejzy10 Našla som fotku, akým spôsobom?

lindusss2016
2. dec 2024

@sisska96 nie, vobec nemusi davat sperk. Ale nieco, hocico, co ma zmysel a nrjaku hodnotu, pokojne lrn dusevnu, nemusi byt materialna. Ale predsa nie infantilne zbytocnosti. Ako sorry, ale krajsi darcek by bol pre mna romanticky odkaz, pozvanie na kavu, hocico co ine, pokojne aj za menej eur ako desateurovy pouzity plysak 🙈

svetlonos
2. dec 2024

@dejzy10
Áno tu dosť zalezi na veku. Pretoze dat plyšovu hracku po 20tke a ešte keď mu ju bývala nechala je dosť nezrelé a divne. Kludne plyšová po 20ke, pokial to niečo symbolizuje alebo v rámci srandy, v pohode. Ake toto je také blbé. Ja som ako malé dievčatko dostala veľkého plyšového medveďa od uja. Rozisla sa s ním priateľka, bol pre ňu. Ni ja som sa veeelmi tesila, bol väčší ako ja vtedy a krásny 😀. Ale mala som asi 6-7 rokov.

biba_18
2. dec 2024

@kitycat ten chalan alebo plyšak? 😂