Ahojte 🙂
Dcérka má v januári 3 roky, myslím, že tieto Vianoce si už bude celkom uvedomovať tak by som chcela zapracovať aj na darcekoch 🙂 nemáte nejaký pekne tipy? Bábiky ju nejako extra nezaujímajú.. Skôr niečo tvorivé, alebo nejaká zaujímava knižka? Ďakujem za každý tip 🙂
A ešte sú aj potulky nocou.
U nás inak na 3 narodeniny / vianoce kľudne prvý bicykel.
Ja mozem ako knizku odporucit od Ivony Duricovej Zvieratka z abecedy. Mojho maleho velmi zaujimaju tie basnicky, citame ju 5x denne uz asi 3 tyzdne a recituje si z nej uryvky ked ju aktualne necitame (napr vonku alebo pri hrani s legom). Ma sice len 2,5 roka, ale podla mna vyvojovo je tak na 3,takze myslim,ze trojrocne zaujme. Potulky su tiez super, my milujeme jarou,lebo su tam smetiari 😄 na tom ficime uz od asi od 1,5 roka. A planujem na Vianoce kupit Velrybu Gerdu a este nejaku zaciatocnicku encyklopediu (tu este konkretnu nemam vybranu). Na vyfarbovanie mame knizku Colomania (obsahuje obrazky aj ceruzky). A miluje puzzle, tak dostane aj tie.
A este som si spomenula,ze ho velmi bavi Rok v lese a tam pozerat zvieratka a hladat ich a rozpravat si o nich
Ja svojej dcerke asi kupim doktorsky kufrik na hranie a knizky uz oceni aj nejaku suknicku.
Skvele dievčatá, ďakujem krásne, tie knižky popozerám.. Bicykel už dostala, tiež ma to napadlo ze keby ho nemá tak by to bolo super.. Hrozne rada tancuje, sukien ma veľa.. Tak som aj zvyšovala nejaké DVD ale zasa pusti si tani s nely a nepotrebuje ani to, počula som aj o nejakých skladačkach, napríklad ľudské telo a podobne..
pripadne odporucam tuto skupinku
https://www.modrykonik.sk/group/4586/
Skus toyeto.sk ja som mojim drobcom tam nasla
Ahoj., skus pozriet na svojtka.sk., maju tam pekne knihy, aj pracovne zosity od 2rokoch celkom rozumne su aj ceny., ja som kupila syncekovi pracovne zosity. Kde sa dokreslovalo, strihalo lepilo., velmi sa mu to pacilo., bolo mu aj malo.. nedavno som mu dokupila dalsie ;)., my sme rozmyslali este na knihami od albi aj s perom., kedze neni moc autickovi typ ;)
Ahoj, aj mna by zaujimali nejake tipy 🙂 za mna mozem odporucit knihy Potulky jarou/letom/jesenou/zimou