Ahojte, prosím, dajte tip, čo kúpiť na Vianoce svokre 🤦♀️
Pre všetkých mám už darčeky kúpené, ale pre ňu nič.
Drogériu nie, pretože používa jedine šampón a sprcháč, nekremuje sa vôbec, ani tvár ani telo. Knihy nečíta žiadne. Nechodí vôbec nikam, ani len na dvor alebo do obchodu 🤦♀️ osušky, deky, posteľné prádlo a podobné veci...má ich doma toľko, že by ešte ďalšie 3 domácnosti s nimi 'zariadila'.. preboha, čím ju potešiť? Má 63r., Ale fakt žiadne záľuby, koníčky, proste nič.
A čo ste kúpili švagrinej a švagrovi? 😀Dajte tip 😀 my kazdy rok kalendár/to aj svokre/ s deťmi/ (sú krstni rodičia), a zvyšok vždy len nejaké blbosti- sviečky, ponožky, drogéria...švagriná má rada čačky mačky 😀
Dakujeeeem ❤️
Svokre darčekovú poukážku do tesca ,lidlu, ... kam chodí, potraviny sú drahé, každého by asi teraz potešilo ušetriť trochu na nich
Švagrinej som teplákové šaty, lebo také chcela. A švagrovi som zážitok degustáciu rumov s cigarov. To isté som aj mužovi, pôjdu spolu. Majú radi rumy.
Predplatné časopisu alebo novín, ktoré číta, papuče, nočná košeľa, darčeková poukážka ku kaderníčke, ak má obľúbenú..
Tvoja svokra nechodí nikam ani len na dvor ani do obchodu? Toto ma velmi zarazilo.Ona má nejakú psychickú diagnózu? A ani nemá žiadne záluby,hobby? To bude ťažký výber darčeka pre ňu.
@mamadievcatiek fakt nikam. Sem tam ide so svokrom do Kauflandu, ale to len výnimočne. Nie je nijako chorá, mala pred 8r. Operované kolená ale nič jej nie je. Ani nehackuje, nesije, nelusti krížovky, proste nič. Len navarí,pozerá telku alebo je na Pc. 🤦♀️ona sa len cíti asi strašne stará.. ja keď si porovnám moju babku, ktorá keď mala 63r, tak to je na neporovnanie.. moja šoférovala, venovala sa záhradke, vnucatam, bola v Amerike, chodila na dovolenky s kamoškami...
Najhoršie, že ani ku tej kadernícke nechodí... Možno tá nočná košeľa ešte by bola super 🙂 dakujem
My sme svokre kupili darcekovy poukaz na zakupenie vstupenky do divadla SND. Kazde divadlo toto ponuka myslim. Ak ma rada kulturu. My sme brali za 50€ aby mohla kupit vstup aj kamoske a ist s niekym
To je strašné! Ja si neviem predstaviť takto žiť.Úplne premrhaný život.Väčšinou takto žijú ludia ktorý majú depresiu.
ak je zimomrava - mozno nejaka tepla deka alebo taky ten ohrievac na nohy - co vyzera ako velka dvojpapuca a je na elektriku - ze ohrieva nohy
@mamadievcatiek moji rodicia takto ziju a ide ma z nich slak trafit. Oco sa este prebavi domama konicky. Ale mama len navari a cumi do mobilu a tv. To potom ozaj nemas co takemu cloveku darovat.
Tu je veru ťažko radiť, neviem si vôbec predstaviť, ako žije, keď fakt vôbec nikam nechodí, ani len na dvor. 😳 Ja by som možno zvolila nejaký kuchynský spotrebič, ak jej niektorý chýba. Alebo nový pekný hrniec, panvicu, čajník, misu na šalát...
Rada varí, pečie? Možno nieco do kuchyne, k telke teplé papuče a hlavne kúpila by som jej lístky do divadla, nech ide medzi ludi
Nejaké masážne veci, podložku napríklad na gauč keď už toľko na ňom sedí .
@babatkoo ďakujem za tip, ale to určite nie..ona určite nepôjde, ona nechce ísť ani do kúpeľov, dokonca nikdy neboli ani na dovolenke...nie žeby na to nemali, ale proste oni fakt nikde nechodia 🤦♀️
@mamadievcatiek ani ja si to neviem vysvetliť, veď je mladá a relatívne zdravá...
@mila23 tu papuču majú, a vôbec ju nevyužívajú :(
@h2 variť vari, ale asi tak 5 jedál dookola, piecť nepecie vôbec, ju to nebaví, preto sa tak teší mojej amatérskej hrncekovej bublanine😂
Ešte aj na Vianoce si objednala koláče , a do mňa husti, ako to, že nemám napečené (mám 2 deti do 2r 😂) čiže fakt neviem...
@vilma7 ako skoro všetci dochodcovia, majú aj to..aj vyhrevnu podusku, aj všetko možné, oni si fakt kupujú kadečo počas roka, ale skoro nič nevyužívajú..
Minulý rok som im urobila balíček s vitaminami, leukoplastami a takými potrebnými vecami podľa mňa, no ale keď z nej vyšlo, že ona žiadne vitamíny neberie, že načo..🤔 tak ja už fakt neviem🤦♀️
po minule roky dostala napr. nove hrnce, predplatne krizoviek, zateplene leginy, merino ponozky… tento rok sme objednali ryzovar (bola nanho zvyknuta a pokazil sa jej, sice nema problem urobit ryzu v hrnci a aj robi, ale myslim ze bude rada), kvalitne rukavice a “pyzamove” gate resp. take na doma, hunate, teple… nieco take zhanala/pozerala v obchode ale nic jej nebolo dostatocne teple, nakoniec som nasla… este som mala v zalohe filtracnu kanvicu na vodu lebo sa im akosi zmenila kvalita - prilis chlorova ze sa to neda pit (aspon teda ja som na to fajnovka, na to aku paradnu vodu mali donedavna)
Mne to naozaj nejde do hlavy že nikam nechodí...To vyzerá na depresiu alebo socialnu fóbiu a tu ťažko radiť.Jej muž sa asi pri nej musí nudiť 😊 Ja by som jej kúpila darčekovú poukážku ku kaderníčke,toto určite využije.
Mňa ešte napadli vitamíny ak nejaké užíva? Našej banke kupujem napríklad Milgamma sa to tak nejak volá, lebo tiez má operované kolená a vraj sú dobré
Jaj som nedocila, tak nič 😂
Tak nech rozmýšľa manžel no, jeho rodičia.
Ak pije kávu,tak kávovar + kávu alebo kapsule. Balíček čajov so šálkou, mávajú pekné na výber. Ak lúšti,tak veľkú knihu s krížovkami alebo 8-smerovkami.
Ja by som kúpila darčekovu poukazku na normálny nákup hoc napr. aj do Lidlu... Mňa osobne by tiež niečo také potešilo, za mňa vždy lepšie, ako milión prkotin, hand Made mydiel, bio kozmetiky či iných "milých drobnosti" zo Sashe, nekonečných šálov, ponožiek, papúč a pod.
Najlepší nápad ako rodina sme mali dávať darčeky len deťom
svokre darcekovy kos- syrovy ,masovy etc -snad je ..