Darček na Vianoce pre svokra

13. dec 2023

Porazi maaaa. Pomoooc. Čo neutrálne kúpiť svokrovi na Vianoce ? Ma 50. Žiadne extra hobby. Vždy si dávame len maličkosti ale tento rok je moja kapacita na to aby som niečo vymyslela vyčerpaná 😀😀

madeincssr
13. dec 2023

Poukážku do Obi, Hornbach a pod.

thereisabear
13. dec 2023

Kozmetika, parfém, šál, sveter, tričko, ponožky, nejaký balíček na zjedenie vyskladať, masáž, wellnes, kniha, predplatné časopisu, lístky do divadla, kina.

pribinak
13. dec 2023

Pije pivo? Tak súdok pivka

januska12323
13. dec 2023

Choď do obchodu a čo ti cvrnkne do nosa.

otvorena
13. dec 2023

Pyžamo vianočné

mane01
13. dec 2023

Moj raz dostal taku tu funkcnu bundu nepremokavu, neprefukavu, vhodnu aj na turistiku ale zas vo farbach, ze kludne aj ako prechodna bunda. Najlepsi darcek to bol za vsetky tie roky! Nosi ju vkuse, okrem horucav a fakt velkych mrazov.

elenka.k
13. dec 2023

tablet, mobil, slúchadlá, hodinky k mobilu,
domáci úbor, teplý sveter, ponožky,
penu - gél na holenie, strojček

4stanka4
13. dec 2023

Nejaké dobroty co ma rad 🙂 tým nikdy nič nepokazís

bolarazjedna
13. dec 2023

Ja to nechávam na manžela. A takisto mojim rodičom kúpim aj v jeho mene. Ešte dostane fotokalendare s vnucikom, ale to spoločne so svokrou.

0silvia0
13. dec 2023

vstupenku na koncert obľúbenej skupiny/speváka, permanentku do kina, fitka, knihu, vtipné tričko ...

bu1bu
13. dec 2023

Roky kupujem svokrovcov lístky na koncerty, do divadla, a pod. Vždy majú veľkú radosť ( špeciálne svokra lebo svokor nemá čas nikdy na nič a keď chce ona niečo kúpiť tak to on ofrfle, keď dostanú pod stromček, on je taktne ticho a ona sa teší 😂😂😂) Tohto roku už výzvedal ze kde ich zase pošlem. ( Nie, nesťažoval sa takým spôsobom, vždy je potom rad ze boli niekde)

basulaak
13. dec 2023

Sadu ovocnych vin znacky rybizak.cz maju nadherne vianocne edicie a vianocne prichute, pozri hlavne tie darcekove sady vin : https://www.rybizak.cz/
Ja som kazdemu dospelemu z rodiny kupila jedno do tasticky. Nasim, svokrovcom, svagrine. Potesi podla mna, to si v obchode nekupis
Maju vyborne recenzie

nika1971
13. dec 2023

ved nieco ho musi bavit...chodieva na huby? kup mu kosik a noz....chodieva na prechadzky? kup mu nepremokavu bundu...

h2
13. dec 2023

Presne tak, ako píše @bolarazjedna . Máš svokra, tak máš aj manžela, ktorému je to otec. Tak nech mu kúpi on, za vás oboch. Predpokladám, že tvojim rodičom kupujete tiež darčeky za vás oboch a kupuješ to ty. Tak tým jeho nech kúpi on.

ivangeline
13. dec 2023

Kniha. Krizovky. Drogeria. Opasok. Penazenka. Privesok. Sal,ciapka a rukavice. Rukavice na dotykovy mobil. Deka. Nieco do auta. Atd.. ;D

lucinka12356
13. dec 2023

Ja som tento rok kúpila nové vankuse antialergické na spanie.. Plus set kozmetiky nivea