Ahojte, mám darceky na Vianoce uz pre celu rodinu no stále mi robí problém vybrať niečo pre babku😄 chcem kúpiť niečo čo aj naozaj využije, nie nejakú blbosť. Asi je to blbe no úprimne neviem koľko ma babka rokov, ale je to niečo okolo 65 rokov. Babka rada a vari pečie. Vedeli by ste mi niečo poradiť?☺️
@bazarik_mi Možno nejakú panvicu dobrú nechcem reklamu robiť. Veľa toho ponúkajú. Prípadne možno knihu Katky Jesenskej Moja chalupárska kuchyňa.
A čo tak masážnu vanicku na nohy nepáčilo by sa jej to
navrhujem predplatne na nejaky casopis
my davame starym rodicom fotoalbum/kalendar/fotoknihu s fotkami deti popr. rodiny za posledny rok, t.j .kazdy rok ma aktualne fotky a moze sa z nich tesit cely rok a ukazovat kamaratkam aku ma rodinku 🙂
ja by som tie fotkove zalezitosti pridelovala starsim osobam. 65 rocny clovek je clovek par rockov na dochodku, cize este relativne aktivny, s rodinou sa hadam aktivne stretava, nepotrebuje obzerat fotky... Cize predplatit nejaky casopis o vareni, peceni, vikendovy pobyt v kupeloch...
Nejaku zaujimavu formu na pecenie? Alebo vykrajovacky? Silikonove? Mozno podlozka pod cesto? Sadu novych nadstavcov na zdobenie? Zasteru? Za mna kludne aj nejake speci vychytavky pri peceni. Sadu nozov. Vahu. A pod. Napr tu je kopec moznosti.. https://favi.sk/produkty/kategorie/pecenie?gcli...
Kuchárka v jej veku ma už všetko čo potrebujete k tomu.kup jej masáž, návštevu kozmeticky,lístky do divadla....
Ja som dala tento rok urobiť týždenný kalendár s fotkami vnúčat....a minulý rok dostala fotodeku.....
@bazarik_mi u mna to tento rok vyhravaju vitaminy ako napr ginko,nejake darcekove balenie masti napr konska atd..to viem ze vyuzije urcite 🙂 kucharska kniha jej bude na dve veci,ved aj tak babky varia vzdy od oka a podla seba😁
Od nás to bude televízny vak, CD podľa jej želania a čajový darčekový box. Výbavu do kuchyne by som nekupovala, určite už má všetko potrebné...a mne osobne to ani nepríde ako vhodný darček na obdarovanie ženy.
Hrubú knihu s krížovkami. Sú rôzne druhy,napr. aj s receptami,aj s kalendárom,že na každý deň jedna krížovka,moja mama sa tomu vždy poteší.
@bazarik_mi Omaľovánky pre dospelých, krížovky.
Nasej tete v tomto veku sme dali smart hodinky. Velmi sa z nich tesi, ze ide s dobou, vidi, ked jej niekto vola, na prechadzkach jej rataju kroky, este s nimi aj spi. Najlepsi darcek za posledne roky pre nu 🙂
Zložili sme sa takmer všetky vnúčatá a objednali sadu hrncov - spomínala, že potrebuje nové + darčekové karty na nákup (Lidl, DM drogéria). Ešte spomínala pletenú deku a pozriem nejakú knihu od Pronskej
@bazarik_mi knihu, deku, vonavku, pekny svetrik,
@bazarik_mi ja som kúpila stoličku do sprchy, ale je pravda ze ju chcela 😉
@bazarik_mi záleží od povahy človeka a od toho čo rád robí vo voľnom čase....ja som naposledy dala predplatné na krížovky. Po iné roky som kupovala knihu babička/dedko rozprávaj, hrubú knihu krížoviek z kníhkupectva alebo knihu s náboženskou tematikou... a každoročne im darujem kalendár s fotkami a dátumom narodenín, tomu sa vždy tešia 🤗
Dakujem všetkým veľmi pekne za pomoc, no vyhral u mňa nápad od @minesasubu, presne také niečo som si predstavovala
@bazarik_mi My sme to dali minuly rok svokre 🙂 bola nadšená , inak ptm taka rada myslim ze to nie je vhodne pre ludi s cukrovkou aspon kamoska mi vravela ze to chcela dat mame ale ta ma vyssie štádium cukrovky ,
Dufam ze sa bude darcek páčiť 🙂
@ivanash presne. Moja mama má 68, ešte pracuje ako sestrička a tieto hodinky nedáva z ruky iba keď ich nabíja. Takže za mňa super tip si dala 👌🏻
Ja som našla inšpiráciu tu: https://www.lifezone.sk/darcek-pre-babku/
@bazarik_mi knihu na zapisovanie receptov -maju to v každom kníhkupectve , kuchynskú zásteru, poukážku do obchodu s domácimi potrebami, nejakú formu na pečenie ktorú ešte nemá , stojan na knihu/zápisník do kuchyne ak vari /pečie aj podľa receptov , sada nejakých lepších utierok atď 😊