Čo by ste kúpili pre 3 mesacné dieťa na Vianoce
Nič
To čo potrebujú rodičia, chýba im do výbavy
Plienky.... Po porade s maminkou, ake pouzivaju 😉 ja som kazdemu len plienky kazala kupovat ked sa pytali co doniest a bolo to supeeeer
Čo treba, oblečenie, hračky, plienky atď....je milión veci čo sa dá kúpiť
Záleží či pre svoje ,alebo cudzie...
Pre svoje sme nekupovali lebo také dieťa len spí,papa a kaká☺️
Môj starší syn mal na Vianoce 3 týždne a dostal plyšového zajaca, mladší mal 2 týždne a dostal plyšového psika. Ich prvé Vianoce❤️ tak majú pamiatku... aj sa neskôr s nimi hrali.
.
My čakáme v decembri a kúpili sme kresielko hojdacie a hraciu podložku keďže toto vieme využiť od narodenia.
Môj muž vyrobil dve tabuľky "bývanie zadarmo" a "jedlo zadarmo" a dal pod stromček 😀
Takú tú čierno bielu knižku a hračku...sestrine sa na to nevedeli vynadívať...ale je dobré sa poradiť s rodičmi
Je to tvoje bábätko? Moje bude mať ak sa narodí na termín takmer tri týždne, dostane spomienkovú knižku pre bábätko, uspavacika a babybjorn lehátko. Neexistuje aby nedostal nič, aj keď ešte nebude vnímať.
@rooberta my si môžme povedať ze aj vybavicka sa rata ako pod stromček bábätku keďže budeme mat vianocne bábätko 😃
A nie je to jedno? Aj tak to je pre teba len,dieta to nevnima a zacbe tak mozno okolo 4r vnimat...moj muz synovi kupil loptu. To mal 2m. Symbolicky. Ked vyrastol hrali s nou futbal
@mimuska328 áno, celý stromček by sme vedeli zapratať ich vecami od ponožiek po kočík
Dcérka mala vlani na Vianoce 3 mesiace. Neriešila by som to, ale máme aj staršiu dcéru a nechcela som, aby sa vypytovala prečo nedostala darčeky. Kúpila som látkovú bábiku čo spieva, knižku do vane, kde sa objavia obrázky len keď je mokrá a deku svietiacu v tme.
@mimuska328 už má
@zuzubb007 oblečenie má hrať sa ešte nevie 🙂
Kedze oblecenie ma a hrat sa nevie, co ti z toho vychadza? K tomu co vie treba pridat, ze vobec nic pod stromcek nepotrebuje.
Fisher price psika 🙂
Ja som kúpila dudliky a ruksak little dutch. Ten teraz využíva takmer každý den
Nejaku drobnost hracku ako pamiatku na prve vianoce a mozno oblecko, knizku rozpravkovu a napisat od rodicov do nej venovanie. Ano samozrejme, ze si to dieta nebude pamatat, ale symbolicky mi to pride pekne, ze je clen rodiny a pocita sa s nim aj s darcekmi pod vianocnym stromcekom 🤷🏼♀️
Ja mám decembrovú dcéru a pod stromčekom mala nejaku drobnosť zabalenú. Keďže máme aj staršie dieťa, tak mala aj ona zabalený darček s menom.
Zalezi kolko chces investovat.
Pre 3mesacne dieta je fajn kontrastna knizka (napr. od Tana Hoban) alebo uchopova hracka do ruky (oball lopticka, hryzadielko, hrkalka).
Tu su super veci na inspiraciu, pre takto stare dieta (pripadne i samotny set):
https://lovevery.eu/products/the-play-kits-the-...
nic, realne je mu to uplne jedno..