Ahojte, každý rok sa s ním trápim pri vybre darčeka. Oblečenie má, hernými konzolami a vsetkymi technickými vecami je uz vybavený. Rozmýšľala som nad celodenný vstupom do vodného parku v Besenovej a vreckove k tomu na stravu a tak... Hodi sa to ako darček na Vianoce? Ďakujem.. Pripadne napíšte nejake tipy 🙏🙏(vzdy ked sa ho spytam co by chcel tak, ze mu stačí ist na velke menu do Mcdonalds)
@lucyhatala do besenovej jedine partia, sám to je onicom, zvykne tam chodiť s kamošmi?
@lucyhatala presne, do Besenovej by musel zhanat dalsich kamosov...
Skor zaplatit nejaku chatu na vikend, tam si tych kamosov moze zobrat.
@lucyhatala darcekovu poukazku do oblubeneho obchodu?
@0silvia0 toto je super nápad.ďakujem... Len boh vie ako by to dopadlo s tou chatou 😂😂😂😂
@martul ma jedneho najlepsieho co s nim chodí všade. Urcite by som ho neposlala samého
@lucyhatala tak potom Bešeňová pre dve osoby. To je dobré, také zážitkové.
@lucyhatala ako darček sa predsa hodí všetko čo obdarovanému urobí radosť ❤️ Ale chalanisko je už veľký, ja osobne by som išla do poukážky na niečo čo má rád.
@lucyhatala no to je pravda, tak nieco podobne, ale kupuj pre 2 osoby nieco.
@lucyhatala Bešeňová pre dve osoby plus vreckové pre brata je absolutne ok, určite sa tam vyjasia keď sú najlepší kamoši 🙂
@lucyhatala Darcekova kazeta alebo poukázka
@lucyhatala album obľúbenej skupiny. Moja dcéra má 14 a album by bola schopná kupovať každý mesiac keby som jej to dovolila. Bešeňová mi nepríde vhodná.
Ja davam poukazky do Brlohu. Ak je gamer tak si tam najde nieco pekne..
no ja si teda osobne neviem predstavit, ze by som mala 17 a isla do Besenovej celkom sama :D a vlastne v akomkolvek veku je to dost blba predstava :D
@silvia_pekna samozrejme ze nie sám
Poukazku na exit game, bowling, laser game, motokary, squash...
Hodinky, kvalitné slnečné okuliare,batoh od obľúbenej značky alebo s potlačou obľúbenej skupiny.
@lucyhatala besenovu nie. Je to 17rocny chalan! Mozno este v lete, ale teraz uplne o nicom. Isla by som podla financii: poukazka do brlohu, zaplatenie spotifi na rok, nike air jordan, zoskok padakom, vyhliadkovy let, vodicak.... a tiez @renab ti dobre radi
elektroniku vždy vyberám ako vhodný darček
@lucyhatala slúchadlá? Botasky také lepšie, reproduktor JBL...