Akurat idem objednávať darčeky, no ale netuším co.. Mam sestry 12 a 25 ročne... Obidve makeup majú radi, no ale majú ich toľko ze az..(oblečenie, slúchadlá dostanú)
Mamina a ocino, dost mi teraz pomohli s bytom tak chcrla by som nieco pekne pre nich..
Poraďte mi prosím, čokoľvek...
@kavasmliekom Prečo? Však možno dajaky detsky... my kupujeme make up dvojročnej :D Ale ten detský, samozrejme, nech si zvyká :D
@hanka5215 Mamine a ocinovi daj niečo, čo by ich ani vo sne nenapadlo. My sme svokrovcom k výročiu svadby dali poukaz zo zľavomatu do dajakeho penzionu, kde mali dve hodiny privat welnesu + tacku mäsa a syra. Užili si to jak nikdy. Obšívali sa síce, že nejdu, že mame isť my, ale napokon šli a neoľutovali. Takéto zážitky sú podľa mňa najviac.
Nemá rada knižky tá 12 ročná? Medzi takou vekovou kategóriou fičí Percy Jackson, od autora Riordana ktorý zaujímavo a moderne prepisuje grécke mýty. Veľmi odporúčam! https://www.martinus.sk/search?q=rick+riordan&z...
@hanka5215 12r chce makeup? Skoro nie? Ale keď už, tak jej daj poukaz do kníhkupectva, alebo drogérie. Tým podľa mňa nič nepokazíš. A staršej tiež.