Ahojte,rodičia sa má neustále pýtajú čo chcem na Vianoce,príde mi to také neformálne tak som si vybrala ruž ktorý som si objednala a že oni mi poslali peniaze,objednala som ho,zaplatila za ich peniaze a ešte si to pôjdem vybrať do packety,myslíte že to je dobre alebo je to hnusné že sama si to musím objednať aj preto ísť a potom sa tváriť že to je pod stromcekom
Bežná vec. Práve mi muž povedal, že si mám pod stromček kúpiť čo chcem a potešil sa, keď som mu hneď dala vedieť, čo mi urobí radosť.
My si dávame pod stromček len kvôli deťom, keby sme deti nemali, tak si nedávame nič, ani si nekúpime, ani si pre to nikde nejdeme.
A áno, kupujem väčšinou vsrtko ha sama, aj pre seba 😅
buď rada, že nedostaneš niečo, čo nechceš/nepotrebuješ, radšej nech sa opytaju čo potrebuješ a čo by ťa potešilo
uplne normalna vec nechapem naco sa stazujes
Ja som si tiež vybrala sama kabát, ale mamina ho aspoň objedná, vyzdvihne a zabalí a aj naopak, ona si vybrala čo mám objednať 😂 prihadzujeme vždy aj maličkosť ako prekvapenie, ale som rada, že ten hlavný darček je niečo čo úprimne chcem a poteší ma, aj keď to nie je prekvapko, určite lepšie ako zbytočnosti alebo niečo čím sa mi netrafí do vkusu... už keď som bola pubertiačka, tak sme chodili spolu na nákupy darčekov pre mňa 😅 Ale chápem, že postarať sa aspoň o to objednanie a vyzdvihnutie by bolo milé a pridalo tomu aspoň trochu Vianočného čara, no keď sa na to pozriem z druhej strany tak, kým som bola dieťa a verila na Ježiška/nekupovala darčeky druhým, tak mamina si všetko čo mala pod stromčekom sama vybrala, kúpila a zabalila... len aby ja som mala radosť z rozbaľovania... čiže keby bolo treba, objednám si to aj sama 🙂
Ja som si od maminy vybrala darček, rezervovala na predajni, bola na predajni a vyplatila. Mamina mi poslala peniaze na účet. Úplne normálne 🤷🏼♀️ jednak nebola v tom čase na svk a aj tak by som nechcela, aby sa pre to trepala sama autobusom.
Tak nabuduce to posli do packety ku vasim.
mne otec vždy v novembri-decembri povie,aby som si niečo kúpila na Vianoce😀
Spravujem jeho účet,on sa o nič už nestará.
Ja zvyknem detom takto pre mamu objednavat, ale s tym, ze zadam jej adresu. Dojde to hned k nej, niekedy vyplati ak je dobierka, inokedy da hotovost mne. Lepsie ako keby ti vybrala iny ruz.
Prosím ťa, predpokladám, že si dospelá, ako môžeš vôbec napísať, či je to hnusné? Rodičia ti chcú urobiť radosť niečím, čo ťa poteší a nie nejakou somarinou, ktorú niekam odložíš. Tak si to vyzdvihni a daj im to aspoň zabaliť, keď už to tak prežívaš.
No neviem, či by Ťa potešili viac 3 rúže, ktoré by Ti prišli v darčekovej krabičke domov až pod nos, no vôbec by Ti farebne nesadli - to, že si rúž môžeš vybrať sama je podľa mňa výhoda aj so všetkými týmito ,,starosťami,, okolo toho ..veď už nie sme malé deti, že nám darček Ježiško dopraví až pod stromček 🙄
Mne už rodičia darček nedávajú. Dajú mi peniaze na darček pre deti, ktorý zabalím a prinesiem k nim pod stromček.
Je to dosť normálny postup v dospelosti. U nás to funguje aj takto. Alebo rovno dajú len peniaze a niečo malé dokúpia.