Dobrý deň, nemáte tip na darček pre frajera?🙂 obaja máme 17 a nemám žiadny nápad na darček pre neho
Ak má rád sladké, tak by som upiekla nejaký koláčik aleko muffinky, ak to chceš extra Valentínske , tak môžeš ozdobiť srdiečkovou pospýpkou alebo spraviť do srdiečkovej formy napríklad 🙂
Podľa mňa by mal chlap potešiť ženu na Valentína ružičkou čokoládkou a nie žena chlapa..
@elizabet173 sme spolu už dva roky🙂
@ivanka12311 znormalizujme v dnešnej dobe, že chlap nemusí nonstop kupovať darčeky žene, ale aj žena chlapovi.
@lindous ďakujem za super tip🙂
pekny romanticky vecer ..navarit oblubene jedlo pekne spodne pradlo .. niesom za hmotne darceky skor si povedat ako sa mate radi a neake romanticke vyznanie ...
@ivanka12311 🙈 sviatok zalubenych. Aj zena moze potesit chlapa
Keď som bola v tvojom veku tak som kúpila taký typický gýč ako vankúš s našou fotkou alebo hrnček s fotkou, alebo nejaké boxerky s valentínskym motívom 😅 a bonboniéru..vlastne je jedno čo kúpiš, hlavne je že si na neho spomenies🙂 s terajším rozumom by som ti poradila aby ste si spravili pekný večer a upiekla by som nejakú jednoduchú tortu/koláč do srdcovej formy..
@elizabet173 nezdieľam tvoj názor popravde my tento výnimočný deň ani neoslovujeme... myslím si že to mať rád mať rada je o dokazovaní, skutkoch po celý rok nie o romantike v jeden deň ;)
Ja by som pekne zapózovala nech ma niekto odfotí a dala tu fotku vytlačiť na fotopapier tak aby časť ostala čistá a mohol sa tam napísať text a vyznanie lásky. A kľudne poza s posielaním bozku. K tomu muffin a na vrch zapichnut podobnú fotku v tvare srdiečka.
Ja tento sviatok ignorujem. Ziadne darceky nekupujem. Skoda penazi. Maximalne mozem upiect nejaku tortu v tvare srdca alebo ozdobit srdieckami normalnu klasicku tortu. Ked niekoho milujem, tak nepotrebujem nejaky specialny den na to aby som mu dokazovala moju lasku k nemu. To je len cisty marketing.
No to je dost smutne.