Darček na Valentína

2. feb 2022

Ahojte damy chcem dat priatelovi na Valentina len drobnost vymyslela som toto... dala som do krabice nejake sladkosti krabicu som pekne vyzdobila bozkami, odkazom, vsetko pekne zabalim. Ale chcela by som do toho boxiku dat aj nieco ine ako sladkosti, nieco ale neviem co, vhodne na Valentina. Poradite???? Ponozky a boxerky prosim nie. Ďakujem za tipy

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
oli2782
2. feb 2022

My sme si na tento sviatok zvykli dávať aj erotické darčeky 🙂 Spodné prádlo, pomôcky, kondóm, hry (karty a tak) 🙂

marcellka32
2. feb 2022

Stačí keď ty sa zabalis a potom ťa odbali ;)

kjll
2. feb 2022

Spoločné fotky

lindous
2. feb 2022

Aj mne napadlo niečo hravé, ako je už vyššie spomenuté, keď to má byť len drobnosť tak napr. také tie kocky s aktivitou a časťou tela 😅

bolarazjedna
2. feb 2022

Ja si myslím, že chlapom krabica ozdobená bozkami je ukradnuté... Pre nás ženy o to viac... Ja by som mu navarila niečo chutné, výnimočné, otvorila fľašu dobrého vínka, pritulila sa.. Určite ho to viac poteší ako nasilu vymýšľať darček...

My sme s manželom nikdy nedávali darčeky, max kyticu, vlastnoručne upečený koláčik, alebo sme zašli na večeru, do wellnesu ešte pred covidom, alebo som navarila doma. A to mame na Valentína aj výročie nášho zoznámenia.

Ale samozrejme tým nechcem zhadzovať tvoj nápad, len možno to netreba siliť, keď nevieš čo vymyslieť, tak mu daj iba sladkosti resp. je mnoho iných spôsobov ako vyjadriť lásku než vecnými darmi.

kitycat
2. feb 2022

Predstavila som si krabicu ozdobenu bozkami a ci nalepene z papiera alebo si si naruzovala usta a ocmulala krabicu.. No vacsi gyc nemoze byt, sorry🤢

elanor
2. feb 2022

zamapataj si jednu vec - chlap ma mat plny hrniec a prazdny pytel. Opusinkovana krabica mu je srdecne ukradnuta, bud si to ani nevsimne a neoceny, alebo ho to akurat tak vyplasi.

Takze sa nahod do prudkosexi pradielka a hybaj sa pozvrtat za plotnou a ukloni nieco dobre, potom skocte nato, a chlap bude v 7mom nebi.

veronika65
2. feb 2022

Živo si viem predstaviť ako by manžel pozeral na opusinkovanú krabicu 😂😂😂😂 jedine, že by bolo dnu pár kúskov domácej klobásky, pripadne slaninky 😂😂

kjk
10. feb 2022

Pekný darček je aj kresba vás dvoch. Kreslim také a vždy poteší taký osobný darcek

autor
12. feb 2022

Dakujem za nazory, praveze moj priatel je romantik a taketo veci oceni takze to vas trapit nemusi 😉 pytala som sa na rady, co do krabice dat

ladycat2021
12. feb 2022

ja som dnes urobila muffinky 🙂

yasmeena
12. feb 2022

co tu niektore podcenujete chlapov..aj mne raz jeden,pred 2 rokmi doniesol velikansku krabicu plnu cokolady,do toho nalamal ruze a plysove srdce..a ja som cumela ako puk,lebo mne by taketo v zivote nenapadlo,na toto ja nie som 😂...by ste sa cudovali,ze aj aki drsnaci maju radi gycove valentynske somarinky..praveze co sledujem,tak chlapi su viac na taketo veci nez zeny...ja napr teraz dufam,ze do pondelka ochoriem,aby som sa nemusela tvarit velmi romanticky 😂 a hlavne darceky,to je des..ja nedam nic,pokusim sa to uhrat niecim sexy 😂 ...takze dievca-ta cokolada je fajn,neboj sa ,aj tie bozky na krabici,..skus mu tam prilozit nieco tvoje vlastne /napr moja terajsia znamost chcela pred casom odo mna moj salik,vraj nech ma citi a ma pri sebe 😎 /...nedala som,vsak je to moj sal 😂,ale ty ked mas nieco co vies obetovat tak daj...pripadne mu tam hod nejake mini rastlinky,myslim nieco o co sa bude musiet starat a mysliet na teba..alebo v najhorsom pripade viacero tych miniflasticiek drahsich alkoholov...