Darček na svadbu pre kamošku

23. júl 2024

Ahojte. Mám kamošku, ktorá sa mi vydáva, je to taka “svadbička” (obrad na úrade a na druhý den ideme na chatu na noc) bolo nám apelované že nechcú žiadne dary, len nech si zaplatime pobyt na chate (chata prekrásna skôr jak menšia vila😊) ale nevieme s priateľom aký dar predsa len dať. Mame 21 vsetci +-, studujeme, niektorí bývaju u rodicov este a ja s priatelom nemáme na “vyhadzovanie” ako to býva peňažne na svadobných daroch. Máte nejaký typ ako neuraziť nejakým darom? Samozrejme vsetci máme na starosti jedlo pitie a podobne veci len mám potrebu dať ešte niečo(myslím si že kazdy normálny clovek by nieco este dal). Moc dlho sa nepoznáme takže neviem nič také špeciálne.

tamitamitami
23. júl 2024

Buď peniaze (podľa toho koľko si platíte za chatu ale myslím že tých 50€ by mohlo kľudne byť) alebo darčekový poukaz napríklad na Zľavomat. Ak chceš niečo lacnejšie tak napríklad darčekový box.

tanyan
23. júl 2024

Mne napadlo napríklad poukaz na foto-knihu. Určite budú mať veľa fotiek zo svadby aj z chaty a môžu si z toho dať spraviť knižku, ktorá im potom zostane ako spomienka.

pribinak
23. júl 2024

Asi by som sa s niekym dohodla a zložili by sme sa napr na poukaz do Ikei alebo do Elektra

domiklik
23. júl 2024

Ak ste partia kamaratov, tak sa zložte, peniaze dajte do obalky, a odovzdajte novomanzelom. To, po koľko sa zložité je už na vás...

thereisabear
23. júl 2024

My sme dostali truhličku s 1€ (dokopy 100€ ale stačí aj menej) a za mňa super, roky som z nej vyberala, keď som nemala v peňaženke žiadne mince a súrne som potrebovala.

lindous
23. júl 2024

Za mňa určite peniaze, keď tak... tiež budeme písať hosťom, že žiadne dary nechceme a úprimne dúfam, že to všetci budú rešpektovať a nedostaneme žiadne, síce milé, ale lapače prachu a ideálne ani poukážky...