Ahoj poradíte mi nejaký darček pre muža k prvému výročiu.Dakujem
vztahu
auto ma, gyce neznasa, knihy necita, tak vobec neviem.kupil teraz dom, ale nic ma nenapada.a zase blbost nechcem kupovat
Uvar mu dobrú večeru. To určite ocení. 🙂
Objednaj víkendový pobyt pre vás 2. Uzijete si to tam a budú spomienky... lebo možno neoceni praktický dar do novej domacnosti🤷♀️
večeru nie, chcela by som nieco pekne.pobyt nam na ten vikend nevychadza, ani najblizsi mesiac sa nam cez vikend neda.a nechcem dat nejaku poukazku.
chcela by som nejaky darcek,take nieco zo srdca
Nevadi, ze nemozete ist ten vikend... Ani mesiac neskor... My sme boli napr na svadobnej ceste po roku. Pred tym mesiac sme mali pobyt na 1. vyrocie.. nedalo sa inak...
@guiseppinka s tym pobytom som nie velmi stotoznena, chcela by som taky darcek, ktory mozem mu dat na pamiatku,premyslala som o trickac s nejakym napisom
@misena741 a na druhe, tretie, piate, desiate vyrocie budes co davat? Ked len kazdy rok nieco na pamiatku, tak o chvilu mas plny byt... Ak nemas nast, tak su to blbosti... Je to vyrocie vztahu, tyka sa to vas dvoch... Idealne darceky napr. Kino, potom vecera, nejaka drahsia restika a potom sex... Ver tomu, ze to sa bude pacit chlapovi viac ako tricko alebo nieco taketo...
@guiseppinka chcela som divadlo, ale prazdniny.kino fajn, on je filmovy maniak,ja to nemusim, na večeru pozyva on.aspon tak sa preriekol
@misena741 🙄 Chceš darček od srdca, ale majú ti ho poradiť cudzie ženy? A ešte hento nie, tamto nie... Myslíš, že on sa aspoň z desatiny zaoberá darčekom pre teba toľko, ako ty preňho? Choďte spolu na večeru, alebo na nejaký pekný výlet, na darček sa vykašli. Ešte by si bola náhodou sklamaná, že on tebe nič nedal, alebo ti dal blbosť, alebo darček, nedosahujúci úroveň tvojho darčeka...
samozrejem ze nie ponozky, a
@misena741 presne tieto pripomienkove darceky su najhorsie... Fakt chodte spolu niekde, zazijete nieco, doma vycapis fotku na stenu a ked sa na nu pozries, tak ai hned spomenies, ze ako tam bolo super... Mam doma 4 ramy s fotkami 2 su po 24 fotiek a 2 po 6. Jeden sme len my s muzom sami, este pred detmi, na jednom su iba deti a na velkych spolu... Tie menim kazdy rok... Ale vzdy, ked sa kuknem na tie foto s muzom, tak sa prenesiem v myslienkach na miesto.. vidis, mozes mu spravit fotky za ten rok...
takto napisane, je fakt smiesne,tak asi nejaky vylet
Sprav to ako tá moja povedal som jej že nič nechcem nech ma prekvapí po 2 rokoch vzťahu a ona ma prekvapila nič mi nekúpila že veď som nič nechcel ale prsteň odomňa si zobrala
@miskomisko1 Keď si nič nechcel, prečo ťa prekvapilo, že si nič nedostal?! 🤷🏻♀️
Výročie čoho? Spoznania? Vztahu? Svadby? Bozku? Sexu?😉✌️🤭🤭