Viete mi poradiť nejaký darček alebo niečo čo ste kupovali priateľovi na výročie . Prvé výročie rok.
Ja na výročie vždy dávam niečo čo využijeme spoločne. Neviem aký je tvoj priateľ a či by ho potešili také darčeky ale - spoločná večera v špičkovej reštike, erotický darček (tanec, pomôcky, hry), spoločný výlet ( návšteva mesta, oddych v horách/ pri vode, adrenalínové programy)
Alebo potom klasika- fotorámik s fotkou a podobne
my si tiez na vyrocie zvykneme davat spolocny zazitok - napr. vikendovy pobyt, sukromne wellness, parova masaz, skola varenia, steaky v nejakej dobrej restauracii, spolocenske hry (lebo radi sa hravame)
@macikpu34 nič si nekupujeme. Prečo by sme mali. Ideme na spoločnú večeru do lepšej reštaurácie, výlet skrátka niekam kam bežne nechodíme. Kúpime si lepšie víno alebo sa dohodneme čo si spoločne kúpime. Niečo čo spraví radosť obom. Priateľ mi dá maximálne kvety a ja mu upečiem čo má najradšej. Aj tak viac spomíname na spoločný zážitok ako na nejakú vec. Ak neviete čo by chcel tak je to pre mňa také kupovanie nasilu len aby niečo bolo. Je to zbytočné
moj manzel dostal dcerku v perinke 🙂
Na výročia jedine spoločné darčeky, aspoň tak to u nás funguje a už roky rokúce. Zakaždým si niečo vymyslíme, chodíme spolu niekam na víkend, na turistiku, wellness, prípadne len niekam sa vezmeme a urobíme si pekný deň.