Prosim vas o nejaky tip na darcek od krstnej mamky pre 9 rocnu slecnu. Bibliu a ruzenec ma. Nerada sa finti - elastaky, mikina, zopnute vlasky ma najradsej, v satach sa tvari zatial kyslo😄Nausnice nenosi (mamina nechcela prepichnut usi), ma prstienok od tatka. Pacia sa jej kone a asi inklinuje k drobnym pracam - rucne prace, zapisovanie do zapisnickov..
Dakujem
Hodinky?
Peniažky , nech si sama vyberie . Ale tiež som za hodinky alebo retiazku . Podľa toho koľko by si do nej chcela investovať
Možno chce mobil alebo tablet alebo niečo , tak jej môžem tými peniazkami prispieť
My sme tiež dali ruženec a po dohode s dieťaťom a rodičmi kolobežku. Veď nech to je niečo, čo využije
Ja som dostala zlatú retiazku, peknú tortu s tematikou 1.sv. prijímania a niečo náboženské, nejakú sošku anjelika .. ale to boli asi iné zvyklosti v tej dobe 🙃
Dakujem krasne za vase navrhy. Paci sa mi napad s tortou a peniaze asi. Nausnice, retiazky, hodinky a prstene (aj ten co ma od tatka je cierny) asi radsej neskor.
@vykrik1111 nemám deti ani krsniatka tak neviem čo je v tejto dobe u detí in, avšak nieje trochu skoro na iphone? Alebo je to už normálne, že malé deti mavajú iphone? 🙂
Ja som minuly rok, dávala náušnice,retiazku s krížikom..K tomu mi jedna pani urobila krížik s jej menom a ruženček.Naši jej dali hodinku. Ak má rada kone, možno by som išla tým smerom alebo hodinka, kedže šperky nenosí. Mnohí to v rodine aj pri mojom synovi vyriešili peniazmi a nejakou drobnosťou( knižka modlitebňa, ruženček...)Opýtaj sa,čo asi, aby nemala 3 hodinky a 5 ružencov...
Nejaku knizku o svatych, alebo zaramovany obrazok svatych, alebo svatej rodiny plus k tomu nieco z toho co ma rada, nejaky zapisnik, knizku o konoch, alebo nieco k tym rucnym pracam, podla toho comu sa venuje.