Baby, idem mať narodeniny v júli a môj muž mi ide dať darček, že zrkadlá do bytu. :D Je to v podstate zariadenie do bytu, čo sme plánovali tak či tak kúpiť a on to ide zneužiť ako darček. Mám sa nahnevať? :D
@autorka ako nahnevať? 😂 Už nie ste dramatickí tínedžeri. Ja by som môjmu hneď povedala, že to pre mňa nie je dar, tak nech sa viac posnaží. Zrkadlá sme predsa plánovali kúpiť už predtým, bez ohľadu na narodeniny. A tam by bola situácia vyriešená. Ja sa vôbec čudujem, že to píšeš sem a nebola to tvoja automatická reakcia. 😀 Na to, že spolu bývate ste nejak zabudli komunikovať.
Ja som si posledne vianoce vypytala od muza dyson vysavac 😂🙈 uz som bola prilis tehotna na zazitkovy/pobytovy darcek a ziadnu hmotnu vec mi nebolo treba 🤷🏼♀️
Ked ti nevyhovuje darcek, tak mu to povedz. Ja by som mojho hned podpichla, ze ci moj vianocny darcek nechce odbit nakupom potravin, ked mi chce dat zrkadla, kt by sme tak ci tak kupovali.
Mna vzdy fascinuje, ked manzelia nevedia spolu komunikovat a narovinu si povedat veci.
@cocolino234 to bolo písané s nadsazkou. ;) Ja som mu to hneď povedala, že či to myslí vážne a on že hej. A neviem, čo mu mám ine povedať, aby som nebola za zlatokopku :D čím viac sa blížia tie narodeniny, tým viac to vo mne vrie. Asi mu za veľa nestojím..
Tak ty mu kúp na narodky nový hrniec a máš vybavené... Aj ten budete používať obaja 😁
Zrkadlo je dosť dôležitá vec v dome😂🤣, ale tak je aspoň prakticky a ešte by som sa ho opýtala, či ti chce niečo povedať zrkadlom 🙄😬
@autorka akože on by ťa bral ako zlatokopku lebo si vyberieš iný dar? Veď to je na ňom v akej hodnote, ty mu nepovieš kúp niečo cennejšie ale jednoducho, že tie zrkadlá nevnímaš ako dar. Prečo by mu nevadilo kúpiť zrkadlá za 100 eur ale iný darček áno?
Pohorela komunikácia a extrémne. Keď ti odpovedal hej, mala si povedať, že to ako dar nevnímaš preto, lebo ..... a uvedieš tie dôvody. Teraz už chápem, že sa cítiš blbo mu to povedať po dlhšej dobe, takže zanedbanou komunikáciou si sa dostala do tejto situácie. 😕
Buď mu to povedz alebo mu na narodeniny kúp nový vysávač, uteráky, plachty, obliečky, luster, komodu, poháre a taniere, koberec, dózy na jedlo do práce, náhradné žiarovky, vešiaky, paplóny a vankúše, obuvník, nové dvere a veci podobné tomu, čo sa on chystá dať tebe. Buď aj ty praktická.
@cocolino234 asi to tak spravím. :/ Ach tí chlapi....
Ahoj... ja teda neviem.. ale ja som na vianoce dostala luster do obyvky, na narodky o 3 mesiace potom luster do kuchyne...v tom istom dizajne a bola som happy 🤣 ...ale my sme uz spolu 18 rokov...a ja som velmi prakticky zalozeny clovek 😅
Tak je prakticky🙂vieš, že ich potrebujete...niektorí muži nemajú vôbec fantáziu.Ja si pamätám fotku kamarátky z Vianoc poslala mi tepláky a mikinu, lebo muž povedal, že je na RD a to najviac využije.
A ona bola nešťastná, že čakala iný darček😀ja by som sa potesila
Nevadilo by mi to,ale ja teda po čom mi srdce piští tak si kúpim aj sama,veď financie máme spoločné
A kolko mas rokov, ze ocakavas neviem ake darceky? 5?
@beata_k sorry, podľa mňa to je normálne, dať svojej polovičke darček na sviatok iba pre neho/ňu. A tie zrkadlá
@beata_k * a nie
Pravdepodobne mas jazyk lasky "prijmanie darov", chce to len normalne odkomunikovat. Mne napr. na darcekoch nezalezi, uplne v pohode by som ako darcek prijala zrkadla alebo cokolvek prakticke do spolocnej domacnosti, pripadne by mi vobec nevadilo keby nedostanem nic - staci mi zablahozelat, ze si spomenul. Ale to som ja. Jazyk lasky mam iny 😉 a pravdepodobne aj tvoj muz ho ma iny preto sam od seba nepochopi, ze ti toto moze vadit.
Ale tak nemas 5 rokov aby si sa hnevala. Ved staci drobnost. A tie zrkada som pochopila tak, ze si SPOLU budujete krajsi dom(byt) a domov.
Tak si kúp k nemu sama čo by si chcela a tie zrkadlá ste chceli tak či tak,tak buď rada,že Ti kúpi aj to než by kúpilniečo čo b sa Ti nehodilo.My si z mužom nekupujeme darčeky bez tak si kúpime čo chceme sami vieme najlepšie čo chceme,než by sa nedajbože netrafil to by na nahnevalo viac a jeho tiež 🙂 Ale my sme už manželia 16rokov a spolu sme už 20rokov 🙂.Neber to tak tragicky,prípadne mu povedz že čo k tým zrkadlám,čo by bolo len pre teba alebo mu priamo povedz čo by si chcela.Ja som zvakla tak rovno povedať čo chcem 🙂.Prípadne ukázať.
No tak ja by som sa nahnevala. Darček má byť osobne pre Teba, nie zariadenie či vybavenie bytu. Dopraj si masáž alebo niečo po vôli Tebe. Vykomunikuj si to s ním. Držím palce!
@ankare ďakujem.🙂 Aspoň niekto mi tu rozumie ;)
Nahnevať? Čo máš 15 rokov? Normálne mu môžeš povedať, že to nepovažuješ za darček, vec vyriešená