Darček na narodeniny pre seba

11. apr 2023

Ahojte,

budem mať okrúhle narodeniny, môj manžel nikdy nebol na kupovanie darčekov, pracuje v zahraničí, tak spolu nemôžeme nič vybrať, preto povedal, nech si kúpim sama nejaké zlaté náušnice. Išli by ste do toho, kúpili by ste si čo sa vám páči? Nemám obmedzený finančný limit. Mne je to tak trocha trápne, ale zase by som si kúpila , čo sa páči mne.

Išli by ste do toho?

adeladulova
11. apr 2023

Jasné preco nie

thereisabear
11. apr 2023

Bez problémov, tiež som si takto sama kúpila.

tianna
11. apr 2023

Jasné, ja som si tiež kupovala pár týždňov dozadu, parfum 😍

rikarika
11. apr 2023

Kupila som si zlate nausnice. Manzel mi kupil raz a teda boli...no. Odvtedy mal zakazane kupovat bezo mna.

syslik81
11. apr 2023

radej sama ako dostat take kt sa ti nepacia.. je sice smutne takto riesit sviatok ale aspon sa ti trafi do vkusu

galganka
11. apr 2023

Jakože aj bez sviatku idem do toho. Musíš sa vedieť aj sama odmeniť. 👍

angela85
11. apr 2023

Ja od muža očakávam len drobnosť,kvietok a čokoládu. Darčeky si kupujem sama. Ja doslova neznášam prekvapenie.moj muž trochu nemá vkus 🤭. Ale celkovo,od nikoho,ale na Vianoce ma fakt milo prekvapil.

petamich
11. apr 2023

bezne manzelovi "radim" co mi ma kupit 🙂 cely rok mu posielam veci, ktore sa mi pacia a on z toho cerpa na sviatky - ak by mi mal kupit hovadinu, radsej si kupim sama

gejb
11. apr 2023

Poslala by som mu fotku alebo link. Objednať už zvládne, tam nie je čo pokaziť 😁

ivangeline
11. apr 2023

Ja by som potrebovala limit. :D Inac ano,kupila.

lucckak
12. apr 2023

Kúpila alebo by som mu poslala odkazy na 5-10vecí čo sa mi páčia a nech z toho vyberie a objedná. Aby si mala aj ty trochu prekvapenie (ak proste to prekvapenie mať chceš), ak nie, tak by som si kúpila sama čo chcem a ešte keď aj bez limitu.😄

beata_k
12. apr 2023

Jasne isla. Ved nemas 5 rokov, ze prekvapkooooo 🤡

iren88
12. apr 2023

kúpila by som si, čo by som chcela, ja budem happy, muž bude rád, že si to vyriešim, prečo nie, príde mi to proste win-win 😉

sonnenshein
12. apr 2023

Odkedy pracujem si kupujem darcek k narodeninam sama. Rodina a priatelia mi potom kupi kvietok, alebo upecie zakusok, a donesu knihu z nekonecneho wishlistu :D

banalu
12. apr 2023

My uz dlhodobo fungujeme na - tu mas link, toto si prosim - ak by muz nemohol objednat, tak si to objednam aj sama 😂

simonah73
14. apr 2023

nausnice co mam momentalne v usiach som si vybrala a kupila sama k narodeninam. tak isto si aj dcery obidve boli vybrat. s mladsou 11r som bola ja a so starsou 16r bol muz, lebo som vtedy mala zlomenu nohu, ale tak majitelku a predavajucu v jednej osobe pozna, tak jej povedal, ze on je tam len ako vodic a ten co to zaplati.