Ahojte zienky,
Poradte prosim nejaky darcek pre dedka, zajtra ideme na oslavu, 80tku ma a ja som v koncoch. Jedine co ma napada je darcekovy kos. Welnesy a pobyty to nevyuzije.
Dakujeem
ak je veriaci tak predplatiť noviny, časopisy s touto tématikou...
krížovky s veľkými písmenami, bývajú aj ako knihy A4 formát
No ja poviem aky maju zmysel darceky pre starych ludi, nasa neboha babka vzdy dostavala nove veci na oblecenie, kadeco do kuchy a skoncilo to v pivnici, lebo babka si vzdy obliekala stare veci, aby nove nezaspinila a pouzivala stare veci aby nove sanovala. Radsej sa viaceri pozbierajte na nejaky spotrebic ak ten stary dosluhuje a nie kopec malych somarin, co nepouzije
@larinka552 u mojich rodicov aj vitaminy a kremy koncia v kosi, kedine take, co mama pouziva
tycovy vysavac
Ancug :D Dedovia a babky na osemdesiatku väčšinou nič nechcu, tak mu šupni darčekový kôš, alebo ak ľubi vypic, tak dajaku pijatiku, takú lepšiu a dobre ;)
Moja babka mala pred týždňom, dali sme jej darčekový koš a deti po kytičke. No a dostane tretie pravnúča, ale o tom ešte nevie muhehe :D
@thirstymonk no aj u nas druhe , tiez este nevedia :D
Smart hodinky - deda budete mat aj pod kontrolou - tlak/pulz/ lokalizacia/ prijem hovorov
Darcekovy kos znie super 😃 Ja by som kupila nejake vitaminy, kremy, voltaren v lekarni 😃
Mozno nejaku flasu kvalitneho vina, ci palenky, podla toho ci pije, 😁😇