Dobrý deň, chcem poprosiť o radu aký darček pre babičku k 70. narodeninám🙂 od vnúčat 🙂 ďakujem za rady a napady
70rocna seniorka este fakt nie je babička. Čomu sa venuje? Zije na vidieku a ma záhradu? Ci je to mestská pani?
Moja mama bude mat onedlho tiez 70 a rozmyslame so sestrou, ze jej kupime polohovatelne TV kreslo
kavovar, ale taky lepší
@janinah aktívna je, ale na welness nechodí, venuje sa záhrade,fotoknihu má, teraz sme jej kúpili hodinky ale chceme ešte niečo k tomu!a mobil má tiež🙂
@reuska1 ďakujem za dobry tip🙂
My sme kupili predplatne na noviny
@nikolsabotova no my mixér. A od každého dostala ružu. Teda 3 deti plus partneri. A 6 vnúčat plus dvaja skoro prizeneni. To bolo pekne
ja by som radila nejaky "zazitok" - nejaky vylet...napriklad aj zoo - sice pre 70rocnu babku to nie je take zaujimave ako pre decka, ale ked pojde babka s vnucatami, isto sa potesi.
starsi ludia si najviac cenia spolocne straveny cas - povacsine su samy...
@stevvvka Tak pokiaľ má manžela, tak sama nie je. Moja mama bude mať 70 budúci rok a vobec ešte netuším, čo jej kúpim, ale tak výlet do ZOO s vnúčatami to určite nebude, to by na mna kukala, že či som sa nezbláznila. Moja mama nie je ten typ, čoby šla s vnúčatami do ZOO alebo niekam na výlet, to je pre nu robota. Skor ten welness by ju asi potešil. Ale tak ľudia sú rozni, treba zvážiť, čo by ju tak potešilo.
Ja som dala nakresliť obraz tu na MK maminu s malou,velmi ju to potešilo a minulý rok som jej dala predplatné časopisu o pečení,zabudla som názov 🙂 študuje recepty doteraz 😀
Máloinfo si dala,je aktívna,behá po welness pobytoch alebo štrikuje doma za pecou? Fotokniha ,hodinky s veľkými číslicami/na ruku/,nový mobil, teplá deka,pobyt relaxačný,šperk....