Darček na 60tku

martiiina69
15. sep 2022

Ahojte. Som úplne zúfalá, neviem čo mám kúpiť k okrúhlim narodeninám mojej tety. Nechcem totálnu haraburdu, ale nemám vôbec páru, čo take by sa hodilo.
Nejaké nápady?

lulka321
15. sep 2022

@martiiina69 mu sme darovali darčekový kôš, obálku s peniazmi a žreb 😅

evkamotka
15. sep 2022

Sa jej asertivne spytaj. Ja som sa spytala, povedala ze meteostanicu.
Sik kabelku ak si trufas (pozri vuch), jemny parfum (lanvin marry me)

0silvia0
15. sep 2022

@martiiina69 rozpocet mas aky? Ak nieco lacnejsie, tak difuzer s vonami. Ak nema...

drobcek26l
15. sep 2022

Prútený košík ako na hríby do neho orchideu a nejaké maškrty, žreby, vínko na to mašlu a je to

jaja1979
15. sep 2022

@martiiina69 ja som dala tete lístok na Lúčnicu a zobrala som ju tam so sebou, bola nadsena

tandariatko
15. sep 2022

@martiiina69 Ahoj, ak nechceš dávať peniaze zober ju na nejaký 2 dňový pobyt do kúpelov alebo do hôr alebo jej kúp voucher na pobyt nech s niekým ide. Možno nejaký beauty deň - kaderníčka, kozmetika, manikúra ☺️ prípadne šperk 👌 záleží od rozpočtu ☺️

ana82
15. sep 2022

ja som to riešiela darčekovým balením osušiek s uterákmi, na nete je toho veľa alebo aj v kamenných predajniach, mne sa podarilo nájsť kôš s krásne naaranžovanými vložila, som tam ešte šampus orchideu a sviečku úžasne to vyzeralo, všetci sa ma pýtali kde som to zohnala a aj obdarovaná bola rada neskôr mi ďakovala, že ozaj kvalitné osušky, ešte ma napadlo, že aj župan by bol k tomu fajn

danyelia
15. sep 2022

Ahoj, ja by som sa odrazila od záľub, niektorá dáma je v tomto veku aktívna a ,,akčná,, a ak napríklad cvičí, možno by ocenila aj nový športový úbor, zážitkové prekvapenie (let vrtuľníkom, permanentku na masáž či do sauny, výlet...) iná možno v tomto veku rada háčkuje, pletie, vyšíva, rada varí a pečie, niektorá miluje kozmetiku a rúže, iná nepoužíva ani parfém, niektorá si potrpí na značkové kabelky a oblečenie, iná nosí najradšej pohodlné legíny, jedna ocení domáci spotrebič, druhá drahý parfém, tretia bylinkové čaje, ďalšia romantické knihy, kreatívne pomôcky ak rada tvorí...ja by som sa normálne opýtala, čo také by ju potešilo, aby si nekúpila niečo, čo vôbec nevyužije a ani ju to nepoteší...

sisasen
15. sep 2022

Ja by som odporucila voucher na pobyt/wellness alebo listok na nejaky koncert/divadlo..... zalezi aj od toho, ako teta zije, alebo ci ma s kym ist ... darcek nemusi byt len vec- moze to byt aj sluzba...

laura164
16. sep 2022

Medové veci ako med, medovica, peľ,medové sviečky, medové mydlo a k tomu €