Ahojte, prosím poraďte mi aký dar kupit na 50tku ?
Kvety nie, ani žiaden alkohol a ani vygravirovane poháre s 50tkou 🙏🏼😁
Ideálne do 100€
Ahoj,ja by som sa potešila darčekovému košu, poukážke na masáž, wellness, možno nejakému kurzu varenia ,škola varenia alebo niečo také, ak má rada adrenalín,aj let balónom napr.
Dobrej knižke, plus doplniť v tej cene do 100eur ešte poukážku v kníhkupectve.
Podľa toho ako sa dobre poznáte , náušničky jednoduché , náramok ,nie bižutéria. a podobne
oslavovala som minulý rok. Ja som si priala peniažky a išli sme na dovolenku. Ale od kolegov v práci som si za peniažky kúpila strom do záhrady. Ak má rada šperky, tak nejaký šperk, ale do 100 E to nebude 🙂 ( iba ak kamienkový). Isto nič, kde je napísané "50". S adrenalínom pozor - kúpili sme zdatnej kolegyni výstup na Gerlach ( chodí na turistiku aj v Tatrách) a vrátila nám to. Niečo zážitkové - možno.
zavisi od toho ako poznas tu osobu, ja som uz mala 50 a potesilo by ma priklad
pekna kozena penazenka
suprava do welnes - kvalitny zupan, uterak, osuska
cestovne puzdro/organizer na kozmetiku
nakupna poukazka do domacich potrieb - kupila by som si nejaky pekny porcelan.
Stovecka vlozena do niecoho bud dobreho, alebo srandovneho, alebo do dobrej (resp. peknej) knihy.
ja nenosím šperky, ani kabelky, darčekové koše neznášam a gravírovaný pohár by som s vďakou vrátila darcovi 🙂 mňa by potešila vstupenka do divadla, na dobrý koncert alebo malý príspevok na nejakú dovolenku/pobyt
darcekovu poukazku a obdarovana si sama vyberie co chce 😉
Najlepsie darceky su zazitkove, ale za 100 eur toho nebude moc na vyber, ked tak nejaka dobra masaz, ci wellnes.
Z darcekov, podla toho, co sa jej hodi, pripadne, ake ma konicky. Ak poznas obchod v ktorom nakupuje, tak darcekovu poukazku.
Ja by som darcekovy kos nechcela, to nie je darcek, to je len k darceku miesto bonboniery.
@mirage vystup na Gerlach vobec nie je lahky, mozno to zhodnotila a netrufla si
@mk1111111111 možno, ale pravý dôvod by ma zaujímal
@mk1111111111 vlani bola na Lomničáíku. keby som vedela, že to nedá, tak jej to nekúpime. A bolo to tou ľahkou trasou, cez Velickú próbu nie cez Zadný Gerlach.
Oslavovala som 50 vlani a potesili ma najviac tieto darceky: sperk, hodinky, kozena znackova kabelka, ale aj hotovost. Co ty na to? Zalezi tiez o koho ide..