Darček na 50tku pre ženu

28. feb 2024

Ahojte, prosím poraďte mi aký dar kupit na 50tku ?
Kvety nie, ani žiaden alkohol a ani vygravirovane poháre s 50tkou 🙏🏼😁
Ideálne do 100€

la_dolce_vita
28. feb 2024

Oslavovala som 50 vlani a potesili ma najviac tieto darceky: sperk, hodinky, kozena znackova kabelka, ale aj hotovost. Co ty na to? Zalezi tiez o koho ide..

pe_mi
28. feb 2024

Ahoj,ja by som sa potešila darčekovému košu, poukážke na masáž, wellness, možno nejakému kurzu varenia ,škola varenia alebo niečo také, ak má rada adrenalín,aj let balónom napr.
Dobrej knižke, plus doplniť v tej cene do 100eur ešte poukážku v kníhkupectve.
Podľa toho ako sa dobre poznáte , náušničky jednoduché , náramok ,nie bižutéria. a podobne

btus
28. feb 2024

oslavovala som minulý rok. Ja som si priala peniažky a išli sme na dovolenku. Ale od kolegov v práci som si za peniažky kúpila strom do záhrady. Ak má rada šperky, tak nejaký šperk, ale do 100 E to nebude 🙂 ( iba ak kamienkový). Isto nič, kde je napísané "50". S adrenalínom pozor - kúpili sme zdatnej kolegyni výstup na Gerlach ( chodí na turistiku aj v Tatrách) a vrátila nám to. Niečo zážitkové - možno.

negymama
28. feb 2024

zavisi od toho ako poznas tu osobu, ja som uz mala 50 a potesilo by ma priklad
pekna kozena penazenka
suprava do welnes - kvalitny zupan, uterak, osuska
cestovne puzdro/organizer na kozmetiku
nakupna poukazka do domacich potrieb - kupila by som si nejaky pekny porcelan.

madeincssr
28. feb 2024

Stovecka vlozena do niecoho bud dobreho, alebo srandovneho, alebo do dobrej (resp. peknej) knihy.

lucka_ke
28. feb 2024

ja nenosím šperky, ani kabelky, darčekové koše neznášam a gravírovaný pohár by som s vďakou vrátila darcovi 🙂 mňa by potešila vstupenka do divadla, na dobrý koncert alebo malý príspevok na nejakú dovolenku/pobyt

mirage
28. feb 2024

@btus a prečo nechcela Gerlach?

lubina
28. feb 2024

darcekovu poukazku a obdarovana si sama vyberie co chce 😉

mk1111111111
28. feb 2024

Najlepsie darceky su zazitkove, ale za 100 eur toho nebude moc na vyber, ked tak nejaka dobra masaz, ci wellnes.
Z darcekov, podla toho, co sa jej hodi, pripadne, ake ma konicky. Ak poznas obchod v ktorom nakupuje, tak darcekovu poukazku.
Ja by som darcekovy kos nechcela, to nie je darcek, to je len k darceku miesto bonboniery.

mk1111111111
28. feb 2024

@mirage vystup na Gerlach vobec nie je lahky, mozno to zhodnotila a netrufla si

mirage
28. feb 2024

@mk1111111111 možno, ale pravý dôvod by ma zaujímal

btus
28. feb 2024

@mk1111111111 vlani bola na Lomničáíku. keby som vedela, že to nedá, tak jej to nekúpime. A bolo to tou ľahkou trasou, cez Velickú próbu nie cez Zadný Gerlach.

btus
28. feb 2024

@mirage lebo jej manžel povedal, že ho bolia kolená a on na Gerlach nepôjde, a že on tam už bol. Hlavne, že ona mi vravela ako tam nebola a chcela by ísť niečo ťažšie ako Lomničák. Ale nevadí, poukaz sa dal vrátiť a dali sme jej peniažky. 🙂 Niekedy proste neulahodíš. 🙂