Dobrý večer,..riesim darček pre sestru na jej 50ku.Chcela by som nejaký víkendový pobyt pre dvoch s prednáškami o partnerstve,,, o kríze v manželstve a podobných veciach co súvisia so spolužitím,, ale nemám na mysli kresťanské prednášky,.. Poradíte?
@mala4 tak mňa by si takým darčekom nepotešila...
@andreakotesova ona ho chce 🫣😄
@mala4 chudák manžel 😅
@andreakotesova to áno,.. chudák 😄
@mala4 kup im wellness pobyt a nepotrebuju ziadne prednasky😉
@dskjhfdlkdjhl
@dskjhfdlkdjhl to mi už príde, otrepane. '
@mala4 Mozno otrepane, ale isto ovela lepsie, ako prednaskovy vikend😉
Mne to tiez nepride ako uplne dobry napad, ak by manzelov brat dal manzelovi na 40tku cosi take, tak by sa ma to dotklo 2x - ze svagor vie, ze mame problem a take cosi muzovi kupil a 2. ak by som zistila, ze manzel chcel, aby kupil 🤷♀️ za mna toto su veci, ktore patria iba medzi nich dvoch a ak to chce sestra riesit tak sama a nie cez prostrednika, lebo z toho vyjdes akurat ty blbo v ociach svagra
@mala4 boze vsak sestra bola stara dievka, nervozna a teraz uz zrazu potrebuje parovu terapiu?
@prasiatko30 toto vyzera na rozvetvenu rodinu😀
@dskjhfdlkdjhl yeah a u jednej sa nestaraju vobec a do druhej az prilis😂😂😂 btw v tej predchadzajucej teme hovorila, ze uz maju len jedna druhu, neostal im uz nikto z rodiny
@prasiatko30 sme tri sestry 😉
@prasiatko30 jedna druhú v jednej dedine 🙂
@dskjhfdlkdjhl áno,, je nás viac😉
@prasiatko30 ty nemáš čo robiť, že vo všetkých diskusiách len komentujes a rypes? 🫣
Daj jej peniaze, nech si ten pobyt kupi sama. Za mna je to dost odvaha toto davat, ako by si sa citila na mieste svagra????
Sestra chce ist na terapiu a jej muz/partner? Kup im wellness a tu terapiu nech si riesia sami. Je to dost osobna vec.
No koniec... to mi evokuje tú komédiu Kurz manželské touhy...😅
@mala4 dufam,ze si robis srandu🤔