Babeny dajte mi prosím nejaké inšpirácie co si davate na vyrocia s muzom ci priateľom? Vecera bude vonku, ale inak napad nemam ziaden , a anooo sexi pradlo je klasika, to sa nerata :D ďakujem
My vždy ideme niekde na predĺžený víkend, welnes , Tatry alebo čosi také oddych , dobre jedlo, šampanské. Nič materiálne
Darček na výročie?? Načo?? Nedávame, ani to nijak špeciálne neriešime, max.večera v reštike, ale aj to sme už nejak posledné roky vypustili.
My dnes máme 25te výročie, a darčekom je stále V DOBROM AJ V ZLOM...
Ste 4 r spolu a nepoznáš ho?
Nič, načo? 😃 Toto som inak nikdy nepochopila, načo si dávať darčeky na výročie, akože oslavujeme, že sme spolu toľko vydržali? Nie v zlom, ale také smiešne mi to príde, nasilu sa naháňať za nejakým darčekom a prekvapkom, len aby sme si ,,niečo,, darovali, keď ani človek nevie, čo by už od rozkoše druhému dal, každý všetko má...teš sa, že ste spolu tak dlho a máte sa radi...
ok zle som polozila otazku ...ti ktori si davate darceky, co si davate ...? nemusim citat , ze vy nic 🙂 ani ci ho nepoznam... co s tym ma spolocne ? chcela som sa inspirovat moznostami a vyrat ak sa mi nieco pozdava .. uplne nepochopitelne , ze? 🙂
Napríklad môj mi dal pohľadnicu, kde mi vyznal lásku, to bol pre mňa naozaj top darček.
@janickacrazy jej to je mile 🙂 neviem preco to predchadzajuce damy ponali materialne a s vysmechom ..presne taketo veci myslim ...nieco co potesi a nerobime bezne , snad este niekto prispeje niecim inspirujucim 🙂
Ja dam muzovi vzdy flasu dobrej whisky, ktoru este nepil, on mne vacsinou kvety a kupime si vikendovy pobyt, na ktory ideme bez dietata (lebo ten cas osamote je nam aktualne celkom vzacny) 🙂 pripadne ideme na nejaku escape room tie on miluje, tak ja idem s nim (do poctu) a na dobru veceru
ja som to nepoňala materiálne, proste to nerobíme. ideme na večeru čo inokedy nestíhame…
Tak mu daj personalizovanú knihu o ňom, o Tebe, o Vás dvoch, o spoločných zážitkoch, s fotkami...niekde na FB som videla reklamu, vyrobia Ti ju podľa Tvojich predstáv.
ja nedávam nič a ani muž mi nedáva nič. ideme spolu na večeru