Ahojte. Čoskoro ma muž 30 rokov , a chcem mu kúpiť darček ale tu som aj skončila lebo netuším čo. Mala som vymyslené že pôjdeme na výlet do Madridu a tam na futbal a teraz mi medzi rečou povedal že on má radšej hokej. Tak nič. Takže napovedy sú - môže byť nejaké cestovanie , niečo originálne , veci žiadne my si kupujeme stále niečo počas roka tak to nič. Ďakujem za rady som už zúfalá.
@simca115 ja by som kúpila jazdu na formuli
Moja mama kúpila frajerovi potápačský kurz
Boli sme pred mesiacom na zapase FC barcelona,zažitok perfektný,moji chlapi žiarili a aj mne sa to rátalo a to som 60+ a chvíľami som netušila kde je lopta😀
ale tá atmosféra.....
takže kludne ten futbal,bude spokojný
@simca115 my sme boli v barcelone par dní,nájdi si zapas a kup online vstupenky,odporúčam sektor v rohu oproti obrazovke,maju jednu,fc barcelona hra na inom ako domacom štadione,ale parada.presuvali sme sa metrom,vystupiš na patričnej zastavke a prúd ludí ťa nesie peši na stadion krásnym námestím,svoj vstup nájdeš lahko,perfektne je to označene,vodu žiadnu nepustia cez kontrolu,dnu si kupiš v pohároch s fotkami futbalistov a mas suvenír.
keby ste našli lepšie letenky do madridu ako my,tak presun rychlovlakom za 2,5 hod do barce...
Noviny z dna narodenia alebo víno z roka narodenia
@simca115 tak adrenalinovy zažitok