Ahojte. Idem si tu pre radu co by som si tak mohla priat k tomuto jubileu. Viem ze kazdy je iny a tak ale kedze je to take jubileum ine nez tie predosle, tak hladam nieco špeciálne ale nwm co. Ci to skonci pri sperku uvidim podla vasich tipov. Vdaka 🙂
@niki11223344 dovolenka ☺️
Nechaj sa obdarovať čo ti urobí radosť. Ja som dostala na dovolenke prsteň. Tebe možno urobí radosť niečo iné - hodinky, knihy, ipl stroj, kozmetika, kurz niečoho, drahá kabelka, výlet či wellness.
Suseda dostala auto.
Kamoška kúpila mužovi cestu do Amsterdamu, samozrejme aj ona ide s ním, na 2 noci bez deti budú. On teda o tom často rozprával, tak mu to splnila.
hlasujem za dovolenku 👌😎
Ja som dostala Pandoru🙂
mna by velmi potesilo keby mi niekto daroval dovolenku, ale ako pises kazda sme ina
@niki11223344 znackova kabelka, satka, drahy kvalitny kabat alebo topanky, lodicky jimmy choo😄alebo letenka, dovolenka, vylet. Tazko povedat co by ta potesilo, ci ta vedia potesit drahsie materialne veci alebo na to velmi nie si🤷🏻♀️
V danom roku som dostala/kupila si viacero spominaneho materialneho. Takze v case narodenin mi vobec neboli vzacne ani ruze, ani diamanty, ani dovolenky, ani podobne drahe veci. Vypytala som si Ficus lyrata na kmienku, asi 2m. Velmi nam zapasoval do interieru a vsetci ho obdivujeme a tesime sa z neho. Mozno blbost, ale povazujem to za jeden z naj darcekov. Ale mozno som len mala stastie, ze som mala dostatok financii si za tie roky naplnit vsetky tie 'marnotratne/materialne' hluposti po kt. mi pistalo srdce, ked som bola mladsia.
Mozno by som skusila popozerat, ci na SR/okoli nebude mat buduci rok koncert tvoja oblubena zahranicna kapela. Muzikal, divadlo...
Kurz niecoho co ta zaujima, balik kozmetickych zakrokov na klinike (nejake prijemne osetrenie pri kt. si oddychnes)
@niki11223344 Výlet by nebol zly ale mame 1r dcéru a ta bezo mna nevie byt. Skusili sme dovolenku na SR v lete a skoncili sme s covidom v nemocke. Navyse strasne nerada je v autosedacke. Mali sme sen, naplanovane ze pojdeme po svadbe na Bali (este ked sme boli 2) a zakoncila to pandemia. Taze tolko k nasmu cestovatelskemu stastiu. Myslim ze mi nic nechyba ale nieco by som si mohla zelat 😁
Ja som dostala 4 dni na Sardínii boli sme aj s 3 ročným a bolo super!
S manželom sme kúpili dcére na 30tku zlaté náušnice.
@niki11223344 praj si po čom túžiš, sestra dostala pakový stroj na kávu, iná šijací stroj, ja celú sadu Tolkiena ...je to na tebe ...