Ahojte čo by vás viac potešilo na 30 narodeniny z týchto dvoch veci ? Svagrova žena ide mat 30 rokov ....jednej svagrovej zene som dala robiť ten box s kozmetikou a teraz sa mi paci aj tá mydlova kytica + zapich s 30 alebo zas ten box ale neviem sa rozhodnúť tak poraďte prosím len z týchto dvoch veci co som poslala
Mna ani jedno, bola by som zhrozena, ale asi nie sim cielovka.
Mna by potesil napriklad welness, pripadne nieco, co si sama nekupim
Pripdne poukazka do DMky, to je oblubeny obchod casto
@julkaaa1 nehnevaj sa, ale jedno je horsie ako druhe. Skatula lacnej kozmetiky a cokolady alebo nevkusna gycova kytica z bohvieakeho mydla 🙈 zrejme nechces minut vela penazi, tak jej kup radsej nejaku jednu kvalitnu bonbonieru/cokoladu alebo ak pije, tak nejaky lepsi alkohol 🤷🏼♀️
Skôr ten box ale asi by som to riešila kvetinou nejakou fľaškou dobrého prosecca a Napr poukážkou na nákup kozmetiky Napr vo fann alebo v DM nech so vyberie podľa seba a samozrejme záleží aj koľko chceš investovať. Mydlovou kyticu vôbec. To by som Napr ja neocenila ani trochu.
Tie boxy sú zostavené tak pre teenegerku (ak si odmyslíme tu fľašu) a nie pre 30 ročnú ženu
viem ze mydlovu kyticu už dostala kedysi od svokry a páčilo sa jej to preto sa pýtam žienky a myslím si ze kozmetiku používa každý tak ju určite minie ...a tieto veci niesu za lacný peniaz ...chcem jej kúpiť ešte víno z 30 ..a chcem tak darcek do 30€ nakoľko ešte jej kúpim víno a čokoládu
Ak jej kúpiš víno a čokoládu tak jej daj poukážku do DM už len z toho dôvodu, že si vyberie niečo sama - kľudne jeden kvalitnejší rúž alebo make-up za 30€ a nebude tam mať sprchový gél za 0,99€.
Dobre ženy vďaka vyriešim to tou poukážkou ďakujem ! 🙂
Ja som tiez raz dostala mydlovu kyticu a pacila sa mi… Az na to, ze by som ju v sekunde vysmarila do kosa, keby mozem 😂 akoze vazne, NACO? 😳
Kozmetiku pouziva kazdy, hej, keby jej das box Rituals napriklad, tak ok, ale kozmetiku z dmky si naozaj kazdy pouzivatel dokaze kupit sam a bez nejakej emocie, ktoru by som pri darceku k narodeninam ja chcela pocitit 😄
Poukazka je super, drogeria, knihkupectvo, hlavne, ze si moze vybrat sama co sa jej paci ☺️
Napríklad mňa by taky box kozmetiky potešil. Mam rada dm a aj ich kozmetiku za veľmi priaznivé ceny. Mydlovu kyticu by som asi nevyužila. Ale tak ta poukážka je celkom fajn napad
Asi som sa naučila veci vnímať inak a neriešim od koho čo dostanem.Pekné je už len to, že mi niekto niečo venuje a nepohŕdam ničím.
Mňa by kľudne potešil aj ten box, pre mňa je dôležité niečo iné ako obsah darčeka.
Víno a čokoláda je určite lepší nápad. Ak už musí byť niečo z tohto tak kozmetika ale kvalitná.
@medda_beda tiež si myslím ze človek má bit vďačný za všetko
@julkaaa1 ano kazdy pouziva kozmetiku ale taku aka mu vyhovuje, voni a je s nou spokojny. Napr kazda si umyvame vlasy ale keby mi donesies balea sampon tak by som to vyhodila pretoze pouzivam uplne ine (ovela drahsie) sampony. Tak ak nevies presne aku kozmetiku nepustaj sa do toho. A to ze treba byt (nie bit) vdacny za vsetko je taka hovadina. To je pekne mile ze si si dala namahu ale vo vysledku to moze byt obdarovanemu len na obtiaz. Ale ma byt vdacny aby si mala radost? Dam ti na 30tku vlecku kvalitneho hnoja a vysypem pred panelak. A bud vdacna. Budes?
@majlo1234 nie si náročná ? Wellness nie je lacná záležitosť. A čo sa týka kozmetiky z dmky je dobra. Ale jasne kým na Tom nie je luxusná značka tak dobrá nie je ?
@30katrusa40 dm kozmetika je dobra, nikto nepise, ze je zla, len nie kazdemu sa hodi. A k tej narocnosti, autorka napisala az neskor sumu, ktoru je ochotna dat. Wellnes je dnes bezny darcek pri takejto udalosti
@mk1111111111 možno pre teba , ale wellness je skrátka predraženia blbosť. Keby dostanem niečo také je mi to na nič. Deti so sebou nevezmem a unudila by som sa tam.
Tak welnes jej určite nekúpim viem žeby tam.nesla majú tri malé deti a viem zeby nešla aj tak a take veci by som kúpila bližšiej osobe nie svagrovej žene s ktorou sa vidíme malo ...kozmetiku Balea používa a môže sa tam dat hocijaká kozmetika ženy !
Tak balea je najlacnejšia možná kozmetika z DM. Nehovorím že zlá, ale ako darcek na okrúhliny pre inú osobu sa mi zdá nevhodná. A mydlova kytica gýč. Ja by som kúpila nejakú peknu zelenú rastlinu do bytu, to víno a čokoládu
@30katrusa40 praveze naopak, radsej nechcem dostat darcek, ako vec, ktoru vyhodim. Klasicke mydlo som naposledy videla v nemocnici. A kozmetiku si kazda dospela zena hadam najradsej kupuje sama, preto by som uprednostnila poukazku. A welness nemyslim welness vikend, ale naprikld vstup do sauny za par euro, pripadne masaz
Ani jedno. Keď už kozmetika tak niečo normálne, nie lacné Balea šmejdy z DM
Na 30r dat mydlovu kyticu to je katastrofa...a este viac z DM mix Balea snad tej najpodradnejsej kozmetiky ako darcek....uprimne...dost ludi by sa bolo urazilo keby taku kazetu dostanu aj ja s nimi ...ja neviem to uz radsej Nivea,Dove a podobne....ale nie toto
mna by ten box velmi potesil, najma ak viem, ze si si dala tu pracu a vsetko vybrala a poskladala sama. a ak vies ze pouziva baleu tak v tom nevidim ziadny problem. za mna pekny darcek 😉
@julkaaa1 prosim tá, víno aj ma rada, tak kvalitne z vinárstva, nie tie sprostosti s pokresledniu 30,40… mydlovou kyticu nieeeee, to že bola slušná k svokre, neznamená, že ju to poteší… a k boxu- tiež sa prikláňam k poukážke… dostať v boxe lacnú kozmetiku, ktorú možno ani nepoužijem… éeeee
@julkaaa1 mydlova kytica isto nie. To dostala mama na 50. Okrem ineho je to gyc.