Darček na 25. narodeniny

9. jún 2023

Ahojte baby, ideme na oslavu sestry mojej dobrej kamarátky, bude mat 25 rokov, čo kúpiť? Dajte nejaké tipy, ja vôbec neviem. Pozvala nás s partnerom a dúmame nad tým už asi mesiac. Bude mat oslavu v reštaurácii, bude tam aj kamoskina cela rodina plus aj kamaráti a kamošky jej sestry. Niečo take nápadité. Podotýkam že byva sama v podnájme, čiže žiadne bytové dekorácie, ani nic podobne do bytu. Ona je skôr typ že sa moc ani nemaľuje, ani sa o to moc nezaujíma. Dakujem za tipy 😊😊

autor
9. jún 2023

Ešte dodám že samozrejme že sme to riešili aj s mojou kamoskou predsalen ju najlepšie pozná keď je jej sestra. Ale ona že nech kúpime čo sa nám bude páčiť, alebo čo nám príde take najvhodnejšie ze si s tým nemáme lámať hlavu. Tak ale keď je to taká oficiálna oslava, za ktoru platí, tak chceme niečo iné ako iba nejaké prianie alebo flašku vina.

pribinak
9. jún 2023

Lístky do aquaparku

melanta
9. jún 2023

Poukaz pre 2 do wellness, na masáž, do kozmetického salóna (kozmetika, mani, pedi), ak číta poukaz do kníhkupectva.

lindous
9. jún 2023

Peniažky by som radšej dala do obálky, keď ste si nie istí, ak vám je to blbé, tak formou poukážky 😊

marci77
9. jún 2023

ja ked neviem, co ....kupim napr. nejaku darcekovu penaznu poukazku do nakupneho centra (napr. eurovea ma take) ....a nech si oslavenec, oslavenkyna vyberie sam, co by ju potesilo

ale mozno aj nejaky zazitok ako radia baby....napr. ten wellness alebo neviem, z akeho ste mesta, na zlavomate je napr. UFO s drinkom

katrin69
9. jún 2023

😂 Tak fakt záleží na tom, čo človek má rád. Moja sestra miluje penovú tortu, tak dostala takú veľkú, ako je veľký pekáč. Jej oči sa rozžiarili ako nikdy 😂 A ja som na 25 mala fajnovú syrovú tortu. Žiadne dovolenky, párty ani nič. Fakt to záleží na človeku...

missviolet
9. jún 2023

zazitkovy darček je pekny na okruhliny, stvrtstorocnicu :D takze napriklad poukazka na wellness, masaz, listky do divadla, na koncert

autor
9. jún 2023

Dakujem pekne za vaše tipy, asi to vyriesim nejakým vstupom do aquaparku, ona nemá s kým chodiť na nejaké wellnessy, čo sa týka salónov tak ona na kozmetiku ani na nechty nechodí , fakt je to taký prírodný typ 😀 Takže to by nevyužila. Poukážka na nakup asi tiež nie, ona sa oblieka v sekáčoch skor, nie v tých fast fashion obchodoch ktorých sú plne nakupaky. Moja kamoška je úplný opak, vždy sa na tom smejeme. Ale každopádne Dakujem, každý tip sa zíde 😃