Darček krstniatku

3. okt 2022

Baby co ste kupovali ako krstna mama pre chlapceka na krst?🙂

silvia2013
3. okt 2022

Zlato, alebo otvorit ucet a nieco tam vlozit.

queeninthenorth
3. okt 2022

Náš drobec dostal zlatý náramok s jeho menom, my sme dostali medailóniky na retiazky s inicialkou jeho mena a dátumu narodenia, krstný rodičia zaobstarali aj kosielku,sviečku, tortu a pod. ❤️

tandariatko
9. okt 2022

Ahoj, no za mňa najlepšie je dať peniaze ... Ja mám syna od krstného dostal peniažky ktoré sme mu odložili. Ja som svojej krstnej dcére dala urobiť tortu, kúpila sviečku s košielkou, kúpila sme jej zlaté náušnice + do obálky ♥️

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zontik
9. okt 2022

Však sa opýtaj jeho mamy, či by sa jej niečo nepridalo.ja som si pre syna pýtala cestovnú postieľku, a nejaké pekné nohavice, svetrík,keď treba niekam ist.a ešte dostal aj autosedacku.viem, nebol to priam pre neho dar, ale bolo mu to úprimne jedno😁😁však zlato a reťaze dostane k 1sv.prijimaniu, narodeninám, keď si to bude vedieť vážiť.nezastavam názor kúpiť dieťaťu zlato, a do 15 to mať v krabičke, aby nestratilo.samozrejme, do krstu si ho aspoň u nás oblieka krstná mama, takže perinku, oblečenie, košieľka, sviečka, všetko, ako by si svojmu kúpila😄

silvia2013
9. okt 2022

@zontik to zlato mu ostane navzdy, svetrik a nohavuce mu ostanu na 2tyzdne, tie mu mozes kupit na narideniny alebo sk pojdes na navstevu.

zontik
9. okt 2022

@silvia2013 veď dobre, je to na každom.mne bolo treba pre neho oblecko, pýtala som ti to.chces dať zlato, daj zlato.len vravím, že nevidím dôvod to mať v skrini 15 rokov, to je všetko 😁a tak bol fešák, užili sme si ho v tom ako ja,tak aj krstná mala radosť, že to využívame, a už ma o starosť menej, čo mu kúpi na 1sv.prijimanie, keďže retiazku nemá

torri
Autor odpoveď zmazal
Zobraz