Baby co ste kupovali ako krstna mama pre chlapceka na krst?🙂
Náš drobec dostal zlatý náramok s jeho menom, my sme dostali medailóniky na retiazky s inicialkou jeho mena a dátumu narodenia, krstný rodičia zaobstarali aj kosielku,sviečku, tortu a pod. ❤️
Ahoj, no za mňa najlepšie je dať peniaze ... Ja mám syna od krstného dostal peniažky ktoré sme mu odložili. Ja som svojej krstnej dcére dala urobiť tortu, kúpila sviečku s košielkou, kúpila sme jej zlaté náušnice + do obálky ♥️
Však sa opýtaj jeho mamy, či by sa jej niečo nepridalo.ja som si pre syna pýtala cestovnú postieľku, a nejaké pekné nohavice, svetrík,keď treba niekam ist.a ešte dostal aj autosedacku.viem, nebol to priam pre neho dar, ale bolo mu to úprimne jedno😁😁však zlato a reťaze dostane k 1sv.prijimaniu, narodeninám, keď si to bude vedieť vážiť.nezastavam názor kúpiť dieťaťu zlato, a do 15 to mať v krabičke, aby nestratilo.samozrejme, do krstu si ho aspoň u nás oblieka krstná mama, takže perinku, oblečenie, košieľka, sviečka, všetko, ako by si svojmu kúpila😄
@zontik to zlato mu ostane navzdy, svetrik a nohavuce mu ostanu na 2tyzdne, tie mu mozes kupit na narideniny alebo sk pojdes na navstevu.
@silvia2013 veď dobre, je to na každom.mne bolo treba pre neho oblecko, pýtala som ti to.chces dať zlato, daj zlato.len vravím, že nevidím dôvod to mať v skrini 15 rokov, to je všetko 😁a tak bol fešák, užili sme si ho v tom ako ja,tak aj krstná mala radosť, že to využívame, a už ma o starosť menej, čo mu kúpi na 1sv.prijimanie, keďže retiazku nemá
Zlato, alebo otvorit ucet a nieco tam vlozit.