Darček k zlatej svadbe

strasko
9. mar 2023

Ahojte, nemali by ste náhodou tipy na darček starým rodičom k zlatej svadbe?

lucka_ke
9. mar 2023

a aké majú záujmy?

pribinak
9. mar 2023

Kupele

bykaterina
9. mar 2023

kupele, ziadne pracholapace, torty,..

babababka
9. mar 2023

Vymaľovať celý byt-dom a upratať.

apolka77
9. mar 2023

Koľko majú rokov, záujmy aký zdravotný stav od toho by som sa odvíjala...my sme mojim rodičom kúpili wellnes pobyt v Piešťanoch. Boli veľmi spokojní.

jaskolka
9. mar 2023

Welness kúpeľný pobyt, to väčšinou všetci ľudia v takom veku privítajú. No samozrejme neplatí to u každého takže fakt by bolo treba napísať, že aké majú záujmy. V rodine dali jednému páru výlet - púť do Svätej zeme, ale zase oni sú hlboko veriaci, tak bolo nadšení.

strasko
autor
10. mar 2023

Ďakujem vám, baby, áno, mala som hneď napísať akí sú... oni majú nedávno dom po komplet rekonštrukcii čistučký, vymaľovaný, takže to isto neocenia :D
A sú to takí ľudia, čo nikam nechodia zo svojej dedinky, max do Kauflandu do vedľajšieho mesta, nevedia sa vypraviť ani ku nám na návštevu, lebo sme ďaleko a vo veľkom meste (tzn. BA, cca 100km od nich), záľuby myslím veškeré žádnŕ, len tak možno záhradka, vnúčatá, kostol - ak sa to dá nazvať záujmami.

bykaterina
10. mar 2023

@strasko no tak mozno by isli do kupelov len skratka nemali kedy a mozno aj financie kedze robili komplet rekonstrukciu. ved jasne ze im necvaknete na meisac kupele ale tak na tyzden, mozno budu krutit nosom najprv len aby potom nechodili aj dvakrat do roka 😀

kp7333
10. mar 2023

@strasko tak nieco do zahrady - napr. zahradna hojdacka alebo lavicka, sedenie ci altanok. Nieco, co im sprijemni pobyt v zahrade.

katulienkax
10. mar 2023

@bykaterina s kupelami ale moze byt problem, kebyze toto ja kupim mame nasilu, tak sa mozem ist macat akurad ja

sasesoe
10. mar 2023

@strasko mozno nejaky zajazd na putnicke miesto. Pozri ponuky na stranke tv lux /radia lumen...

bykaterina
10. mar 2023

@katulienkax tak to je na prd ked nevie prijat darcek :(
a co keby ste im urobili ak boli v kostole alebo na matrike obrad a hostinu ?