Prosim Vás čo kupit priatelovej mame k narodeninam. Ma 64. Sme spolu pol roka.
Prosim nepytajte sa ma, co ma rada, lebo netusim. Bola som s nou 2x.
Nechcem ju odbavit nejakym dezertom, ale zas nechcem ani dary za tisice ….. chcem sa zapacit ale nie vnutit
podla mna pekna kytica kvetov alebo take tie ovocne kytice - nepoznas ju, radsej toto ako nejaka hlupost a kto by sa uz nepotesil kvetom
@petamich presne mi napadla chutna kytica ovocna🙂 je to originalnejsie ako kvety a bonboniera ale nie je to nic prehypovane
Tiež si myslím že pekný kvet bude akurát. Orchidea napríklad alebo niečo podobné určite poteší, a k tomu čokoládu a stačí.
Alebo mozno v kochlikoch nejake bylinky (mata, medovka, bazalka, salvia, tymian, rozmarin,...),pokial nema doma zahradku
Netusis čo má rada, s priateľom si pol roka. Takže určite by som nekúpila nič osobné. Upiekla/doniesla by som tortu, kyticu. Vybavené.
Alebo aj syrovu tortu, to je uz drahsi spas, ale ak nema rada sladke.... bonbonierka a kavicka tiez potesi, treba ale fakt zistit u priatela, co lubi
@queen_mary ja to mam velmi rada 🙂 jahody v cokolade su vzdy take dobre a tvarim sa, ze ved to je ovocie 😂
samozrejme ze som sa pytala priatela ze co ma mama rada jeho odpoved je “neviem, nic jej nekupuj sak ona ma vsetko” ale
pride mi to blbe prist tam len tak….
inšpiracia s ovocnou kyticou sa mi páči 🙂 a k tomu este maličkost, je to predsa svokra čakateľka 😂
Mozno nejake domace sirupy by som pohladala, alebo aj susene bylinky na caj domace (lipovy kvet napr), domaci med, medovina. Krizovky, ak ma rada 😀.
@shewinka daj kvety a bonboniéru alebo tortu s cislami
@shewinka nejakú istotu máš po pol roku, že budúca svokra 😉 Ja by som po takom krátkom vzťahu poslala pani SMS s blahoželaním. Hlavne, ak si ju 2x videla. V deň jej narodenín by som k nim ani nešla, pokiaľ by som nebola na oslavu pozvaná (ak nejaká bude). Ak by som pozvanie dostala, tak by som kúpila peknú veľkú kyticu a nič viac.
Kup daku peknu kytičku v lidli alebo v tescu. Zbehni do pepca tam mi vzdy nieco padne do oka pekna krabička na šperky alebo pekny box na čo len chce. A šupni kavu a dezert. Ja som davala svokrovi ( mozno budúcemu ) na 50 darkovy kôš taky menši. Ale to boli okrúhle
Akoze do kyticky z Lidla by som nešla ani kebyze sme spolu len tyzden 🙂
Ale proti gustu ziaden disputat 🙂
U mna peniaze nie su problem, len to zas nechcem prehanat. Nevnucovat sa, ale ani neurazit 🙂
kytica je podľa mňa taká vec ktorou nepokazíš nič, možno ešte keby si nejaký koláč upiekla a bude to v pohodičke 🙂
Každej z Vas ďakujem za tip. Nakoniec to bola jahodova kytica a kniha a myslim ze som zabodovala 🙂
@shewinka podla mna nic, darcek by mal zabezpecit jej syn. Pripadne sa ho opytaj, ci mu mozes prispiet na darcek alebo jej prines nejake kvety a hotovo.