Ahojte ženy,
prosím Vás, poraďte mi nejaký darček pre chlapa k narodeninám. Už som zúfalá, nemám žiadny nápad. Čo ste zvykli kúpiť svojej polovičke vy? 🙂 ďakujem
Väčšinou sa ho opýtam, či niečo konkrétne chce, napríklad tento rok chce jednu špeciálnu baterku za kilko 😀 čo by mňa vôbec nenapadlo, alebo dám mu poukážku na nákup v "chlapských obchodoch". Inak tiež stále to isté, skúšam poriadne počúvať, či niekedy medzi rečou niečo nespomenie, čo chce alebo čo potrebuje. Objednávam mu veci od jednej nemeckej značky, tie má veľmi rád. Dostal odo mňa hodinky, ktoré sme vybrali v Kanade, retiazku s krížikom z meteoritu, retiazku na ruku s personalizovaným nápisom, potreboval tašku do práce, tak dostal, peňaženku, pivný pohár, set s rôznymi mäsovými paštétami 😀 Kozmetiku, akú má rád, a väčšinou k tomu pribalím aj nejaký obľúbený chlastík a čokošku, jerky, a samozrejme ponožky a slipy, tých nikdy nie je dosť 😁
@alen99 zazitkove darceky, kristalova karafa na whisky, nejaka technicka zabavka (hodinky, lepsia mys, klavesnica...), parfem a tak 😀
No to je ten problém ze moj chlap je náročný 😂😂😂 piť vobec nepije.. sladké neje že by som mu tortu upiekla.. veci má dosť a tiež si netrúfam na jeho postavu kúpiť sama od seba nejaké handry 😂 v podstate všetko co chcel dostal pod stromček.. zážitkové darceky pocas tejto situácie neprichádzajú do úvahy 🙈 peňaženku ma tiež novú.. hodinky nosí zriedkavo... netuším 😂😂
my si zvykneme darovať spoločný čas, pri spoločnej večeri, na vylete, len my dvaja. Prípadne nejakú drobnosť - náramok s menami, kľúčenka s vlastným textom napr. https://www.sashe.sk/rucickovo/moje/rucne-razen..., kniha, ťapka, tričko s otlačkami rúk detí, torta.