Darček k 65. narodeninám pre mamu

nika898
5. feb 2024

Ahojte zienky. Maminka ide mat krásnych 65 rokov. Absolútne neviem čo by som jej mohla kúpiť. Keď sa jej nato opýtam tak povie že nič. Čo sa týka praktických veci má naozaj všetko. Dekorácia do domu nehrozí tych má toľko že ich rozdáva. Na Vianoce dostali wellness s večerou ešte nestihli ísť. Minuly rok som jej aj kupila maderoterapeticke masáže ale neoslovilo ju to. Rozmýšľala som nad nejakým ošetrením pleti ale absolútne netuším či by ju to potešilo. Alebo by ste naozaj ostali len pri peknej kyticu kvetov a bonboniere? Ďakujem za každý navrch.

nika3136
5. feb 2024

@nika898
A co tak pripravit jej nieco specialne? Moja mama aktualne oslavila 50r. Mala aj oslavu, cize sme riesili okrem tohto i vyzdobu...
Ale pripravila som jej taketo narodeninove noviny /mozes napr.aj z archivu kupit vydanie z dna jej narodenia/, urobila som jej kyticu z ruzi a z bonboniery, priravila som si pre nu par milych slov a namiesto torty sme kupili 50 dlhych stihlych sviecok, zviazali sme to do kruhu a zapalili, cize sfukovala 50 sviecok. Na oslave sme jej pripravovali aj spomienkovu knihu, do ktorej sme sa fotoli instaxom... ale mozes si to prisposobit, napriklad obvolat rodinu, ci nenahraju nejaky videoodkaz, urobit jej nejaku takuto spomienkovu knihu, ze si ju poposielate z adresy na adresu a kazdy nieco napise a posle dalej... alebo na stranke slovenskej posty sa vraj da kupit postova znamka, mozes jej dat zahrat do radia, oslovit nejakeho Jakubca /ak ho ma oblubeneho/, ci jej za € neposle gratulaciu 😃 toto su iba napady, ale ja mam rada taketo kreativne veci

fepe5
5. feb 2024

@nika898 lístky na koncert,do divadla, masáž...

gvenduska
5. feb 2024

Nejakú vec na pamiatku retiazku náramok prsteň

sense
5. feb 2024

Ja som mojej dala ostrenie plete na 60, keďže vecne veci ma všetko, haraburdu nechce, a vie ze niečo takéto je pre ňu "luxus".... Ďalšie narodeniny dostala kolagén ktorý jej podľa nej pomáha a tiež to nie je najlacnejšia polozka

mirage
5. feb 2024

ja som moju vzala so mnou na dovolenku.

nika898
autor
5. feb 2024

@nika3136 nápady sú to super. Pamätnú knihu dostali tiež na 50 a žiaľ nemala úspech 😂😂😂. S takýmto niečim by má maminka poslala kade ľahšie 😂😂😂

nika898
autor
5. feb 2024

@sense presne aj moja maminka. Viem že by sama v živote na niečo take nešla, ale je to dáma v pravom slova zmysle.

nika898
autor
5. feb 2024

@gvenduska povedala že zlato nechce.

nika898
autor
5. feb 2024

@mirage to je krásny darček. V dobrom závidím. Určite ste si to užili 😊

nika898
autor
5. feb 2024

Zienky ďakujem za nápady. Asi spojím lístky do divadla s ošetrením pleti 😊

bessie12
5. feb 2024

@nika898 pozvem ju do luxusnejsej restiky, kupim flasu drahsieho alkoholu a este z NL jej donesieme kopu veci. Hlavne syry 😀 moja mamina tiez bude oslavovat 65tku tento rok 🙂

sense
5. feb 2024

@nika898 preto som jej to darovala a pochvaľovala si

nika3136
5. feb 2024

@nika898 Naozaj? Lebo maminka je asi dost narocna, ked tak citam 😏 na wellness s vecerou sa neponahla, madero ju neohurilo, s nostalgickymi darmi by ta poslala... nuz, asi je najlepsi hubert 😃

nika898
autor
6. feb 2024

@nika3136 to je pravda 😂. Kytica by ju potešila a je mi jasne že na lístky do divadla mi bude somrat že načo sme si robili starosti a podobne veci ale v konečnom dôsledku ju divadlo poteší. Ona nie je náročná ona má všetko a naozaj nič nepotrebuje 😂