Poraďte mi prosím darčeky k 40-tke pre ženu. Ďakujem 🙂
Dcéra
Šperk, ak teda nosi šperky
@petrasalajova Dcéra? Tomu nejako nerozumiem. V profile máš deti vo veku 6 a 17, takže Tvoja mama to určite nebude.
@h2 majú to byť darčeky pre mňa. lenže sama neviem čo a každý očakáva, že mu nepoviem. Tak som chcela inšpiráciu čo dostávajú iné ženy. Peniaze dostať nechcem.
@petrasalajova my ti mame povedat, co chces dostat na 40-ku? 😂
@petrasalajova Ahá, tak už v tom mám jasno. A Ty nevieš vymyslieť darček pre seba? Ja by som si navymýšľala...! 😁 Wellness pobyt, poukaz na masáž, alebo nejaké špeciálne kozmetické ošetrenie, zážitkový darček typu let balónom... Ale ak to majú byť darčeky od detí, tam by som finančne náročné darčeky neočakávala. A ak od rodičov (teda ak Ty si tá dcéra a rodičia od Teba chcú, aby si im povedala, čo Ti majú kúpiť), tak možno nejaký spotrebič do kuchyne, alebo do domácnosti (ak máš rada tento typ darčekov - ja áno. 😁)
@zuzanka.zuzu ale ked to ona nevie, tak ako to mame ved my, ktore ju ani nepozname, ani nevieme ake su ich financne moznosti. Nehnevaj sa, ale to sa uz treba pytat aj na to, co chcem k narodeninam? 🤦♀️
@petrasalajova 40-tku mám síce ešte ďaleko, ale pri každej významnej udalosti ma poteší šperk s briliantom. Možno som pre niekoho náročná, ale manžel mi takéto darčeky dáva- niekedy iba tak, naposledy pri narodení syna a keď sa mi narodí další, detto. Od ostatných rodinných príslušníkov nemôžem veľa čakať, tam by som sa rozhodla pre nejaký wellness alebo procedúry. Pripadne víkendový pobyt s mužom a bez detí- v našom prípade nezrealizovateľná predstava 😂
Ďakujem všetkým normálnym, ženám za rady. Trapky poprosím nech si nechajú svoje komentáre pre seba.
@h2 si milá a áno ja musím každý rok vymýšľať x darčekov pre každého tak je to ťažké.
@zuzanka.zuzu ďakujem za pochopenie . Je ťažké vymyslieť darčeky pre seba. Ja si viem kúpiť všetko čo potrebujem a chcem a veci si aj doprajem. Preto mám problém stále vymýšľať čo mi ešte treba.
@petrasalajova ved preto su lepsie tie peniaze, nie? Nedostanes zbytocnosti a kupis to, co chces a potrebujes. Len mozno neskor. Moja kolegyna mala takto doma peniaze k 50ke niekolko rokov. A potom prisiel moment, ze vedela, co s nimi 😉
@simsalabim áno to je tiež fajn, ale ja by som rada dostala niečo ako prekvapko, len ľudia okolo mňa toho asi nie sú schopní ☹
parfem coco chanel 🙂
@petrasalajova len to uz nebude uplne prekvapko ci? 🙂 ja som sa velmi potesila ked som dostala napr. Pandora naramok a pri kazdej specialnej prilezitosti si kupim alebo dostanem privesok a kazdy ma svoju spomienku, taktiez som sa potesila smart hodinkam, teraz mam tiez vybraty na jeziska naramok z kolekcie alove, potesi ma vzdy sperk od Petry Toth alebo nejaky vikendovy pobyt, letenka no a tiez aj peniaze aaaa najlepsi spolocny dar bol roboticky vysavac :D take ale zeny neradi dostavaju na sviatky
@petrasalajova hodinky, šperk, lepšiu kabelku, wellnes pobyt, keď sa bude dať...
Záleží aký si typ ženy kamarátka chcela kuchynský robot..ďalšia vodicak
@petamich no robotický vysavač a všetko možné do domácnosti mám aj smart hodinky, tie som dostala pred rokom. Preto som chcela nejaké nápady, jeden nikdy nevie čo od ostatných odkuká :o) . A to prekvapko, ako som písala nie sú toho veľmi schopní.
@petrasalajova tak prekvapko by bola oslava, o ktorej by si nemala ani tušenie, mne by sa to veľmi páčilo
@janulka1802 aj mne, len kto ju zorganizuje 🙄
To nikomu nenapadne urobit ti oslavu? 🙈🙈🙈🙈
@petrasalajova ja som si teraz na 38 zelala tlaciaren na fotky a je super. robim detom albumy z fotiek z mobilu a bavi ma to
Ahoj...mna sa na rovinu kamosky spytali,co by som chcela na 40ku...kyticu zo susenych kvetov...vybrali krasnu, tesim sa z nej pohladom kazdy den❤
Kolegyňa si pytala peniaze a zapkatila si vysnívanú dovolenku. Za mňa super nápad. Ma spomienky na celý život.
Ahoj ja som na svoju 40 chcela od kazdeho balik granul a jedla pre psiky a macky 🙂 lebo mam pocit ze moj zivot je naplneny,mam vsetko co potrebujem, velke veci nepotrebujem.najprv boli vsetci v rozpakoch ale ked som im potom vsetkym poslala fotku z utulku kde som odniesla takmer 100 kil granul a zradla boli spokojni.a ja este viac lebo ostal dobry pocit 🙂 a ten je na nezaplatenie.
@catalin Krásna myšlienka. 😘
V akom ste vzájomnom vzťahu?