Ahojte baby.potrebujem poradit,bo som zufala.Najlepsia kamaratka ide mat 40r a ja absolutne netusim,co jej darovat.financne cca do 250eur.Nechce ziadne fotky,ziadny zazitok,takze ja fakt netusim.za kazdy napad,radu budem vdacna.
ake ma zaluby? napr. listky na koncert?
poukazku do parfumerie, do knihkupectva,... hocikde, co vies, ze ma rada, ale sama si to velmi nedopraje
Decentné zlaté náušnice, večera v UFO, obľúbený parfum, obraz z dátumu jej narodenia, permanentka (ak chodí do fitka, na masáže, do solárka, na nechty....)
Sperk, hodinky, parfem, znackova kabelka... urcite každá zena nieco z toho oceni. Mne kamoska darovala Pandora nahrdelnik a potesil 🙂
A musí to byť darček, že či nedať peniaze nech si sama vyberie....
Ja totižto neznášam "zbytočne darčeky" aj keď dobre mienené...a to nie som nevďačná ani náročná...len ma mrzí vyhodených peňazí...
Mňa by potešilo "obočko" poukážka....sama by som si to nekúpila, ale keby som to dostala tak by ma to potešilo 🙃 ale to som ja...
ja som teraz dostala poukazku na microblading obocia...my sme kamoske kupili na jej prve tetovanie...
Kabelka, volné listky do divadla, šperk...
Ja uz teraz viem, ze kamoska ked bude mat 40 (buduci rok), tak dostane odo mna poukaz na kurz keramiky od svojej oblubenej vyrobkyne keramiky, ktoru si kupuje. Dam jej voucher, ze si moze termin vybrat pocas celeho roka. Ona je kreativna, taketo veci ju bavia, je aj velmi zrucna. Ja s nou nepojdem, pojde sama, aspon spozna novych ludi.
Peniaze.nechce,na take veci ako kabelka,parfum ona moc nie je a viem,ze by ju to nepotesilo.chce to nieco originalne.a welnes asi nie,ma 2 male deti.
@lubica28 a karikatura na pamiatku?svagrovi sme dali teraz na 50ku... https://www.karikaturomat.sk/
@lubica28 napríklad takéto https://mysky.sk/dizajner
@jarmila2010 to som jej dala na 30 tku,ale dakujem.
@lubica28 práve preto, že má deti, tak by som jej dala ten wellness a išla s ňou alebo ju poslala s manželom a deti jej postrážila ako dobrá kamoška
Ja by som dala darcek len pre, nic pre rodinu. Nieco co si sama nekupi, ale potesilo by ju to. Za mna to ma byt o nej, nie o rodine v zmysle pobyt pre vsetkych.
My sme davali teraz na 40 poukaz na welnes pre oslávenkynu a jej manzela. Plus sme natočili video s jej hláškami a srandovnymi scénkami, ktoré sme s nou zažili. nie paródiu, ale bolo to mile a to ju najviac dojalo. Dostala darček aj od vedúcich, objednavala som pre ňu darčekový poukaz na letenky od Ryanair, sumy sa daju navolit rôzne, aj 250 eur. A za to môže letieť aj cela rodina, aj ona sama.
Je to tvoja naj kamoska, tak vieš, čo tak ma najradšej. Ale ja by som na takýto sviatok napr oveľa radsej ako kadejake obrazy, misky a šálky (hoci hodnotné) dostala takýto poukaz alebo nejaky poukaz pre mna - Kadernicka, nechty, kozmetika. Proste nieco, čo je vyslovene pre mna. A nemusi to byt nejako prudko originálne, len proste pre mna 🙂
@lubica28 choďte spolu na wellness