Darček k 40. narodeninám

0ivka0
14. sep 2022

Ahojte, viem, že táto otázka tu je trochu odveci, ale potešili by má od vás rady 😊 moja mamina bude mať 40. narodeniny. Viete mi poradiť, čo kúpiť? Viem, že ju poznám najlepšie a mala by som vedieť čo sa jej páči a aké má záľuby, ale bola by som rada keby ste mi aj vy dali nejaké rady. Keďže chcela by som niečo, na čo bude mať krásnu spomienku 😊
Ďakujem za každú radu.

btus
14. sep 2022

ja som dostala zlatú retiazku. Ale potešil by ma aj prsteň alebo naušnice. (kľudne s nejakým drahokamom 🙂 🙂 🙂 ) A ešte som dostala obraz ( mám rada obrazy). Ale ak obraz, tak niečo originálne, hoci aj od menej známeho umelca. http://galeriaslovakart.sk/?gclid=EAIaIQobChMIv..., https://dielo.eu/kategoria-produktu/autori/bart... Isto by som nekupovala nič na prácu (robot, žehličku, umývačku....)

vifoncitta
14. sep 2022

Kúp jej knihu

nelca84
14. sep 2022

@0ivka0 ja som manzelovi naznacila, ze na 40-ku by som si priala noc na Lomnicaku, ale nie kazdeho by to asi potesilo 🙂

btus
14. sep 2022

a ešte táto má pekné obrazy a nie drahé. Máme od nej 2 ks, také vlčie maky https://www.obrazy-drevenice.sk/

btus
14. sep 2022

@nelca84 toto by aj mňa potešilo. A ešte výjsť si to hore Jordánkou 🙂 Apartmán na noc od 479 E 🙂

gigie24
14. sep 2022

@0ivka0 Ja by som jej kupila kvalitnu relaxacnu masaz 😇🍀

chiarinka
14. sep 2022

ja som kúpila mame zlaté náušnice, potešilo ju to alebo by som zvažovala ešte hodinky ak nosí

kristiii
14. sep 2022

@0ivka0 koľko máš rokov? Študuješ či pracuješ? Nech sa máme od čoho odraziť, lebo 15-rocne dievča si asi nebude môcť dovoliť zlaté náušnice či apartmán za 479 eur, ale zas ak si staršia, mega šikovná a dobre zarábaš, prečo nie...

btus
14. sep 2022

@kristiii možno sa zložia viacerí. U nás to tak funguje, že sa skladáme na výročie, aby sa kúpil jeden veľký dar a nie 10 malých, väčšinou blbosti.

kristiii
14. sep 2022

@btus tak skladanie tu ešte nikto nespomenul, to je pravda..ale tak ja som sa napríklad v 15- tich ešte na darčeky pre mamu neskladala, proste som vybrala a kúpila v rámci mojich vtedajších možností

lintu
14. sep 2022

upeč jej tortu a napichaj do nej č0sviečok.... napíš jej básničku.... vezmi ju niekam na výlet/ urobte si spolu pekný deň... kúp/vyrob personalizovaný darček "mama/dcéra".... zalov v pamäti či nespomínala, že by tak vo všeobecnosti niečo konkrétne chcela....

0ivka0
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
0ivka0
autor
15. sep 2022

Ďakujem vám moc za všetky tipy 😊 ja to mám tento rok ťažšie, pretože mám ročného brata a druhý príde o 2 týždne na svet (a áno, mám 20) 😅❤️ takže žiadny výlet ani nič podobné som tento rok moc nemohla naplánovať…keď som videla ako nápad hodinky, spomenula som si, že dávnejšie mi o jedných aj hovorila 😊 o darček je postarané

miadi
17. sep 2022

@0ivka0 to si mala povedat hnet 😌Mne sa zda tvoja mama aj ty moc mlade na obrazy za 600e ako tu Niekto navrhoval 😅Ja som tento rok k 40ke dostala od muza vylet do toronta pobyt v hoteli Ritz Carlton a od deti pusinecky Lebo su male a to bolo naj 😍 ty by si mohla vyrobit kupony pre maminu darcekove -30minut kocikovanie 2h babysitting atd Myslim ze to by ju potesilo najviac 😉

stanulienkat
17. sep 2022

@btus neuraz sa, ale tie obrazy sú hrozné, a jej mama má 40 nie 60.

btus
17. sep 2022

@stanulienkat ale ktoré? Ja tam nenakupujem, ja som to len rýchlo hodila do googlu 🙂 A od Šwarcbacherovej máme , ale také vlčie maky, ktoré sme kúpili niekde, kde predávala. Tie tam zobrazené nie sú. Obrazy originály kúpiš a vyberieš si, len treba hľadať. Jasné, nie každý má na to, aby mal doma Benku, alebo Skuteckého.