Ahojte videla som tu podobnú diskusiu ale k inému veku tak skúsim snáď aj mne poradítem.o týždeň ideme na oslavu a netuším čo kúpiť.
Poraďte darček pre 4 ročného chlapca. Už doma má aj bicykel, všelijaké autíčka na dvore, albi knihy. Čo ešte také ?
Má lego? Moji chalani sa začali najviac hrať práve po 4 narodeninách 🙂
Pomohlo by keby si napisala cca sumu
@gladys_07 tak do 30€ ideálne keďže ešte k tomu isto kúpim aj nejaké oblečenie
Lego,magneticka stavebnica..
Hru Priserky zo skrine
Ja sa vzdy pytam rodicov 🤷🏼♀️ zbytocne ti tu napisu aj 100 tipov, ked ziadna z nas toho chlapceka nepozna a nevieme co ho bavi. Ak rodicia neporadia alebo to nechaju na teba, kupila by som asi lego.
Nas chce uz dĺho smetiarske auto, vŕtačku, lekarsky kufrík a knihu o zvieratách. V martinuse som pozerala atlasy zvierat, lesne a dive zvierata, encyklopédie - maju nádherne 🙂
Napriklad sestrinho maleho zaujimali v 5 rokoch rakety, kozmonauti, vesmír. Iny zase rad kreslil.
Ale ako ti uz milanemila pisala - rodicia by to mali vediet najlepsie. Opytaj sa ich.
@svetlonos @milanemila rodičov som sa pýtala ale tiež im došli nápady :D teda nejaké mali ale to im kúpia starí rodičia a krstní takže to nechali na mňa
Tak sa opytaj maleho 😄 nas by to presne povedal. Pisali sme na vajicko jeho priania a po velkej noci (detom tu velkonocny zajo nieco nosi) mi povedal, ze ake ten zajko zabudol predsa vŕtačku. Ako je to mozne mami?? 🤣
Pokus na doma: vyroba sopky alebo krystalu, je ich viac..
Lego, ine knizky ako albi, spolocenske hry - dobble alebo horí horí, puzzle, zeriav nejaky, podla toho co ma rad a bavi ho.