Ahojte. Prosím vás, poraďte mi nejaký darček pre kamarátku k jej okrúhlym narodeninám. Vôbec neviem čo. Poukážku darovala ona mne k mojim narodeninám, a ja teraz netuším, čo vymyslieť. Keď sa jej opýtam, tak mi aj tak nepovie čo by chcela, pretože vraj nič nepotrebuje. Ja som stratená 🤷♀️
Kniha so spoločnými fotkami, nejaký poukaz na spoločný zážitok, ale nerobilo by mi problém podarovať taktiež poukážku, veď vymysli niečo, čo ju momentálne baví 🙂
Ja vždy dávam poukážku a nejaký hmatateľný darček (keď zariaďovali byt - westwing, keď ju chytilo pečenie - yummy, atď)
@lindous tiež som najprv nad tým uvažovala, že by som jej tiež darovala poukážku. Len mi to prišlo, či ti nebude blbé. Ale akože, ja osobne som sa veľmi potešila tej poukážke, že si môžem kúpiť niečo pre seba a nie pre deti 😄
Ten nápad sa kí pozdáva najviac, pretože tým človek nepokazí nič.
@denisa_deniska takže nebude to blbé, keď ja jej tiež dám poukážku?
Nebude, tým nič nepokazíš, a možno bude mať rovnaké zmýšľanie ako ty a poteší sa viac ako nejakej konkrétnej veci 🙂 možno by som si dala len záležať, že akú poukážku
Skús pandora náramok a budeš mat dobúducna postarané o darceky 😁😁
No aký je problém s tým, že ona dala tebe poukážku? Kľudne by som to opätovala, zrejme jej to prišlo ako fajn darček, keď to zvolila ona, tak ju podľa mňa poteší aj ako príjemncu