Ahojte. Prosím poraďte mi nejaký darček pre môjho brata k narodeninám ide mať 23 rokov. Vôbec neviem čo mu kúpiť došli mi nápady. Ďakujem 😊
@eminaaaa napr . poukazku do sportoveho obchodu, do obchodu s oblecenim alebo do obchodu s pc potrebami/hrami , ak ma auto tak poukazka do predajne s autopotrebami, poukaz do umyvarky, listky na nieco - sport, podujatie, len to moze byt problem v sucastnosti, aby sa to vobec aj konalo, vstupy na napr. kolky, do laser areny, fittness/posilnovne atd ...
Da sa vtipne a zaujimavo zabalit, darovat aj inak ako len podat do ruky, napisat list, vymysliet kviz, sifry, ktore musi vylustit, aby sa dostal k obsahu, pozri inspiracia pinterest
Pochutiny a drobnosti, myslim jedlo, ktore ma rad a urobit darcekove balenie, to bolo roky naj pre mojho brata, hlavne co mal rad ked bol maly
Zalezi aky mas na to budget.
Oblubuje nejaky sport alebo konkretny klub, muzstvo? Mohla by si mu v tom pripade nejaky dres 🙂
Môj brat má 22 rokov, naposledy k narodeninám som mu kupovala značkové tričko a predtým rok som mu robila takú tú Kinder tortu zo sladkostí 🙂
Poprípade nejaký parfum.
@eminaaaa lístky do kina?